De app Zoek mijn met in de navigatiekolom een lijst met vrienden en met rechts op de kaart hun locaties.

De locaties van gezinsleden en vrienden bijhouden

Configureer meldingen om op de hoogte te worden gebracht als de locatie van een vriend(in), gezinslid of andere contactpersoon verandert, of zorg ervoor dat anderen op de hoogte blijven van jouw locatie.

Locatiemeldingen instellen

De app Zoek mijn met in de navigatiekolom een lijst met apparaten en met rechts op de kaart hun locaties.

Een verloren apparaat zoeken

Gebruik Zoek mijn om de kans te vergroten dat je een verloren apparaat terugvindt, zelfs als het geen verbinding met het internet heeft.

Een apparaat zoeken

De app Zoek mijn met in de navigatiekolom een lijst met objecten en met rechts op de kaart hun locaties.

Alledaagse objecten terugvinden

Door een AirTag vast te maken aan objecten zoals je sleutels, kun je ze snel terugvinden als je ze kwijt bent.

Een object zoeken

Om in de gebruikershandleiding voor Zoek mijn te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de website Bijhouden wat belangrijk is als je meer hulp nodig hebt.