log in met Apple ID

Log in met je Apple ID op je Mac voor toegang tot Apple voorzieningen zoals de iTunes Store, de App Store, Apple Books en iCloud. De informatie voor je Apple ID, waaronder je naam, foto, contactgegevens, wachtwoord en beveiligingsinstellingen, en betalingsgegevens en bezorgadres, kun je bekijken en wijzigen. Wanneer je met dezelfde Apple ID op al je apparaten bent ingelogd, zijn je gegevens en materiaal beschikbaar op al deze apparaten.

Om in te loggen op je Mac, kies je Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren', klik je op 'Log in' en voer je Apple ID en wachtwoord in. Zie het Apple Support-artikel Inloggen met uw Apple ID voor meer informatie over inloggen op je andere apparaten.