Het venster van Dvd-speler en de afspeelregelaars.

Dvd-films op de Mac bekijken

Je kunt dvd's afspelen met de ingebouwde dvd-speler of met een externe dvd-eenheid, zoals een SuperDrive.

Een dvd-film bekijken

Het venster van Dvd-speler terwijl een dvd-film wordt afgespeeld.

Een voorvertoning van je eigen films weergeven

Met Dvd-speler kun je films bekijken die je met een andere app hebt gemaakt, zoals Final Cut Pro.

Een voorvertoning van je eigen films weergeven

Om in de gebruikershandleiding voor Dvd-speler te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.