Het Console-venster met een geselecteerd logbericht en in het onderste paneel details.

Het systeem controleren

In Console worden logberichten verzameld die door je computer en aangesloten apparaten worden gegenereerd. Aan de hand van deze berichten kun je de prestaties van je computer controleren en problemen oplossen.

Logberichten weergeven

Afbeelding van hoe een zoekactie in Console wordt bewaard nadat zoekcriteria zijn opgegeven.

Vinden wat je zoekt

Gebruik een zoektekst om naar specifieke logberichten en activiteiten te zoeken. Je kunt je zoekopdracht zelfs bewaren, zodat je deze later opnieuw kunt gebruiken.

Logberichten zoeken

Het Console-venster met het rapport wifi.log geselecteerd en daaronder de details uit het rapport.

Opsporen en delen

Je kunt naast logberichten ook rapporten over de systeemactiviteiten bekijken en die rapporten delen met een ondersteuningstechnicus of een andere persoon die je helpt bij het oplossen van een probleem.

Rapporten delen

Om in de gebruikershandleiding voor Console te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.