Het Boot Camp-configuratiescherm met daarin het selectiepaneel voor opstartschijven, waarin ook opties te zien zijn voor het herstarten van je computer of het gebruiken van je computer in doelschijfmodus.

Je Mac opstarten met macOS of Windows

Je kunt het standaardbesturingssysteem (Windows of macOS) instellen waarmee je Intel-Mac wordt opgestart.

Instellen met welk besturingssysteem de computer standaard wordt opgestart

Het Boot Camp-configuratiescherm met daarin het paneel met opties voor het toetsenbord, waarin je instellingen kunt kiezen voor de helderheid van het toetsenbord en wat je kunt doen met de functietoetsen.

Hardware configureren

In het Boot Camp-configuratiescherm in Windows kun je je toetsenbord, scherm en andere hardware configureren die je bij je Intel-Mac gebruikt.

Aan de slag met het Boot Camp-configuratiescherm

Om in de gebruikershandleiding voor het Boot Camp-configuratiescherm te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.