Audio/MIDI-configuratie Help

Welkom bij Audio/MIDI-configuratie

Je kunt audio- en MIDI-apparaten configureren die op je Mac zijn aangesloten.

Het venster 'Audio/MIDI-configuratie'.
Het venster 'Configureer luidsprekers' waarin een configuratie met vier luidsprekers te zien is.

Een surround-sound-omgeving creëren

Door externe luidsprekers aan te sluiten op je Mac of een ander gekoppeld audio-uitvoerapparaat, kun je in elke ruimte van je huis een surround-sound-omgeving creëren. Hiervoor kies je 'Venster' > 'Toon audioapparaten'. Vervolgens selecteer je het uitvoerapparaat en klik je op 'Configureer luidsprekers'.

Het venster 'MIDI-studio'.

De configuratie van je MIDI-apparaten visueel beschrijven

Nadat je de MIDI-apparaten hebt aangesloten, zoals keyboards of sequencers, kun je MIDI-studio gebruiken om de verbindingen tussen de apparaten in kaart te brengen. Kies 'Venster' > 'Toon MIDI-studio' om aan de slag te gaan.