Een iPhone met de afbeelding en naam van een afspeellijst en een afspeelknop in Apple Music Classical.

Een app speciaal ontworpen voor klassieke muziek

Apple Music-abonnees kunnen met Apple Music Classical optimaal genieten van klassieke muziek, zonder extra kosten. De app biedt speciaal geselecteerde aanbevelingen en honderden speciaal samengestelde afspeellijsten voor zowel beginners als kenners. In de grootste catalogus klassieke muziek ter wereld vind je direct de opname die je zoekt. Luister in de hoogste audiokwaliteit, zonder reclame.

Inleiding tot Apple Music Classical

Om in de gebruikershandleiding voor Apple Music Classical te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.