Je kunt automatisch apparaten toevoegen aan Apple Business Manager.

Automatisch Apple-apparaten toevoegen

Nadat je je apparaten hebt gekocht, kunnen ze automatisch worden toegevoegd, en staan er configuraties, apps en boeken klaar om geïnstalleerd te worden zodra de apparaten worden aangezet.

Je apparaten toevoegen en beheren

Je kunt apps en boeken in bulk kopen en ze toewijzen aan apparaten.

Apps en boeken in bulk kopen en ze toewijzen aan apparaten

Als je apps en boeken in bulk koopt, kun je ze toewijzen aan apparaten zodat je medewerkers ze kunnen gebruiken. Indien nodig, kun je apps gewoon opnieuw aan andere apparaten toewijzen.

Materiaal selecteren en kopen

Nieuwe locaties kunnen eenvoudig worden aangemaakt.

Aparte locaties aanmaken voor elk kantoor in je organisatie

Maak eenvoudig te beheren locaties aan voor kantoren, en stel managers aan om de instellingen voor hun eigen kantoor te configureren.

Locaties aanmaken

Om door de Gebruikershandleiding Apple Business Manager te bladeren, klik je op de inhoudsopgave boven aan de pagina.