Als het herstellen van een iCloud-reservekopie is mislukt

Lees hier wat u kunt doen als u hulp nodig hebt bij het herstellen van een iCloud-reservekopie van uw iPhone, iPad of iPod touch.

• Sluit uw apparaat aan op een stroombron en zorg dat u verbonden bent met wifi. U kunt een reservekopie niet herstellen via een mobiele internetverbinding.

• Controleer uw softwareversie en werk deze indien nodig bij.

• Als het de eerste keer is dat u een iCloud-reservekopie herstelt, leest u hier wat u moet doen. Als u een reservekopie wilt selecteren, kunt u op 'Toon alles' tikken om alle beschikbare reservekopieën te zien.

De duur van het terugzetten vanaf een reservekopie is afhankelijk van de grootte van de reservekopie en de snelheid van het wifinetwerk. Als u nog steeds hulp nodig hebt, kijkt u of uw probleem of het waarschuwingsbericht dat u ziet, hieronder staat.

Als u een foutmelding krijgt tijdens het terugzetten van een iCloud-reservekopie

1. Probeer uw reservekopie terug te zetten vanaf een ander netwerk.

2. Als u nog een andere reservekopie hebt, probeert u deze reservekopie te herstellen. Lees hoe u reservekopieën kunt vinden.

3. Als u nog steeds hulp nodig hebt, archiveert u belangrijke gegevens en neemt u contact op met Apple Support​.

Als de reservekopie die u wilt terugzetten niet wordt weergegeven in het venster 'Kies een reservekopie'

1. Controleer of er een reservekopie beschikbaar is.

2. Probeer uw reservekopie terug te zetten vanaf een ander netwerk.

3. Als u nog steeds hulp nodig hebt, archiveert u belangrijke gegevens en neemt u contact op met Apple Support​.

Als u herhaaldelijk wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren

Als u aankopen hebt gedaan met meer dan één Apple ID, wordt u mogelijk herhaaldelijk gevraagd om een wachtwoord in te voeren.

1. Voer het wachtwoord in voor elke Apple ID waarvoor dat wordt gevraagd.

2. Als u het juiste wachtwoord niet weet, tikt u op 'Sla deze stap over' of op 'Annuleer'.

3. Herhaal dit totdat er geen prompts meer verschijnen.

4. Maak een nieuwe reservekopie.

Als u informatie mist na het terugzetten van een reservekopie

Lees wat u moet doen als er gegevens ontbreken na het herstellen van uw iOS- of iPadOS-apparaat met een iCloud-reservekopie.

Hulp bij het maken van een iCloud-reservekopie

Lees wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij het maken van een reservekopie van uw iPhone, iPad of iPod touch met iCloud-reservekopie.