Specifieke berichten beantwoorden op uw iPhone, iPad en iPod touch

Met iOS 14 en iPadOS 14 en nieuwer kunt u direct reageren op een specifiek bericht en vermeldingen gebruiken om aandacht te vragen voor bepaalde berichten en mensen.

iPhone waarop een menu voor inline antwoorden te zien is nadat u een berichtballon ingedrukt hebt gehouden om een inline antwoord te versturen.

Reageren op een specifiek bericht

1. Open een gesprek in Berichten.
  2. Houd een berichtballon ingedrukt en tik op de knop 'Antwoord' .
  3. Typ uw bericht en tik op de knop 'Stuur' .

U kunt een specifiek bericht beantwoorden in gesprekken met één persoon en in groepen.

iPhone waarop te zien is hoe u een vermelding verstuurt in een sms. Typ @ gevolgd door de naam.

Vermeldingen gebruiken

1. Open een gesprek in Berichten.
  2. Typ de naam van een contact en tik op de naam wanneer deze verschijnt. Of typ @ gevolgd door de naam.

Afhankelijk van de instellingen van uw contact wordt de contactpersoon mogelijk ook op de hoogte gesteld van de vermelding als deze het gesprek heeft gedempt. U kunt deze kennisgevingsinstelling wijzigen door naar 'Instellingen' > 'Berichten' te gaan en 'Meld aan mij' in of uit te schakelen.

Meer doen met Berichten

Ontdek de nieuwste functies van Berichten om verbonden te blijven met de gesprekken die er het meest toe doen.