Als uw iPad niet oplaadt

Lees hier wat u kunt doen als de batterij van uw iPad niet of langzaam oplaadt of als u een waarschuwingsbericht ziet.

Voeding aansluiten

Volg deze stappen om uw iPad op te laden:

1. Sluit uw iPad aan op de meegeleverde USB-kabel.
  2. Sluit het apparaat vervolgens aan op een van deze drie voedingsbronnen:

Stopcontact

Steek de USB-oplaadkabel in een USB-lichtnetadapter en steek de adapter vervolgens in het stopcontact.

Computer

Sluit uw oplaadkabel aan op de USB 2.0- of 3.0-poort van een computer die is ingeschakeld en niet in de sluimerstand staat.* Gebruik niet de USB-poorten van het toetsenbord van uw computer.

Voedingaccessoire

Sluit de kabel aan op een USB-hub met voeding, een docking station of een ander door Apple gecertificeerd accessoire.

Tijdens het opladen van de iPad ziet u een bliksemsymbool op het batterijsymbool in de statusbalk , of een groot batterijsymbool op het toegangsscherm.

* Sommige computers leveren mogelijk onvoldoende stroom om uw iPad op te laden, of het opladen van de iPad verloopt traag. Gebruik indien nodig een USB-lichtnetadapter en steek de adapter in het stopcontact.

Welke beschrijving hieronder is van toepassing op het oplaadprobleem van uw iPad?