Als je je iPad niet kunt aansluiten op je Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard of Smart Keyboard Folio

Lees wat je moet doen als je Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard of Smart Keyboard Folio niet reageert op typen via het toetsenbord of invoer via de trackpad.

Wat je nodig hebt

Voor de Magic Keyboard of Smart Keyboard Folio heb je een van deze nodig:

• iPad Air (4e of 5e generatie)

• iPad Pro 11-inch (1e, 2e of 3e generatie)

• iPad Pro 12,9-inch (3e, 4e of 5e generatie)

Voor de Smart Keyboard heb je een van deze nodig:

• iPad (7e, 8e of 9e generatie)

• iPad Air (3e generatie)

• iPad Pro 9,7-inch

• iPad Pro 10,5-inch

• iPad Pro 12,9-inch (1e of 2e generatie)

De Magic Keyboard Folio voor de iPad (10e generatie) werkt alleen met de iPad (10e generatie).

Volg deze stappen

1. Werk je iPad bij naar de nieuwste versie van iPadOS. Ga naar 'Instellingen' en tik op de melding 'Software-update beschikbaar'. Als je geen melding ziet, ga je naar 'Algemeen' > 'Software-update' om te controleren of er een update beschikbaar is.

ipados-17-ipad-pro-4gen-settings-general-about-sofware-update
    • Als je een Magic Keyboard gebruikt, moet je iPadOS 14.5 of nieuwer hebben.

2. Als je een Magic Keyboard of Smart Keyboard Folio gebruikt, verwijder je eventuele andere iPad-cases of -hoezen.

3. Sluit je Magic Keyboard of Smart Keyboard/Smart Keyboard Folio aan.

4. Als je toetsenbord niet onmiddellijk reageert, herstart je je iPad.

5. Maak met een zachte, pluisvrije doek de Smart Connector op het toetsenbord en op de achterkant of rand van je iPad schoon. Meer informatie over de Smart Connector.

6. Als het toetsenbord geen verbinding maakt of als je problemen ondervindt die niets te maken hebben met het verbinden, neem je contact op met Apple Support.