Je Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard gebruiken met je iPad

Lees hier hoe je je Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard aansluit en gebruikt.

ios-17-ipad-pro-ipad-7gen-smart-keyboard-folio-smart-keyboard-hero

Wat je nodig hebt

Als je een Smart Keyboard Folio wilt gebruiken, heb je een van deze modellen nodig:

• 11-inch iPad Pro (1e generatie of nieuwer)

• 12,9-inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer)

• iPad Air (4e of 5e generatie)

Als je een Smart Keyboard wilt gebruiken, heb je een van deze modellen nodig:

• iPad (7e, 8e of 9e generatie)

• iPad Air (3e generatie)

• iPad Pro 9,7-inch

• iPad Pro 10,5-inch

• iPad Pro 12,9-inch (1e of 2e generatie)

Heb je een Magic Keyboard of Magic Keyboard Folio?

Lees hoe je een Magic Keyboard voor iPad Air en iPad Pro configureert en gebruikt

Lees hoe je een Magic Keyboard Folio voor iPad (10e generatie) configureert en gebruikt

Aansluiten op de iPad

Anders dan bij Bluetooth-toetsenborden hoef je je Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard niet te koppelen of in te schakelen.

ipad-pro-2nd-gen-smart-keyboard-connection-callout

Als je een 11-inch iPad Pro (1e generatie of nieuwer), 12,9-inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer) of iPad Air (4e of 5e generatie) hebt: Sluit de Smart Keyboard Folio aan op de iPad met de Smart Connector. De Smart Connector vind je op de achterkant van de iPad. Deze heeft drie kleine magnetische contacten. Zet de iPad vervolgens in de typstand.

ipad-pro-smart-keyboard-connection-callout

Als je een iPad (7e, 8e of 9e generatie), iPad Air (3e generatie), 9,7-inch iPad Pro, 10,5-inch iPad Pro of 12,9-inch iPad Pro (1e of 2e generatie) hebt: Sluit de Smart Keyboard aan op de iPad met de Smart Connector. Deze heeft drie kleine magnetische contacten. De Smart Connector vind je aan de bovenkant van het Smart Keyboard en aan de zijkant van de iPad. Zet de iPad vervolgens in de typstand.

Lees wat je moet doen als je je iPad niet kunt aansluiten op je toetsenbord.

De iPad rechtop zetten

Zet de Smart Keyboard Folio in de typstand:

pad-pro-smart-keyboard-folio-profile

Plooi het Smart Keyboard in een driehoek met het toetsenbord vóór de iPad:

ipad-7gen-smart-keyboard

Als je het toetsenbord wilt gebruiken, moet de iPad in de sleuf boven de cijfertoetsen worden geplaatst en in de typstand worden gezet.

Overschakelen naar het softwaretoetsenbord

Mogelijk moet je het softwaretoetsenbord dat op het beeldscherm van de iPad verschijnt gebruiken in plaats van het Smart Keyboard of de Smart Keyboard Folio om bijvoorbeeld tekens met accenten te typen of om dicteren te gebruiken.

Om het softwaretoetsenbord te openen, tik je op de toetsenbordknop in de rechterbenedenhoek van het scherm. Vervolgens tik je op de knop voor het openen van het toetsenbord in het menu dat verschijnt . Om het softwaretoetsenbord te verbergen, tik je op de sluitknop .

Meer informatie

Lees wat je moet doen als je je iPad niet kunt verbinden met je Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard.

Voor de meeste toetscombinaties wordt de Command-toets ⌘ gebruikt, net als bij een Mac. De Command-toets ⌘ is vergelijkbaar met de Ctrl-toets op een pc-toetsenbord. Meer informatie over commando's uitvoeren met iPad-toetscombinaties.