Bewaarde wachtwoorden vinden op een iPhone

Lees hier hoe u bewaarde wachtwoorden vindt en wijzigt op een iPhone, iPad of iPod touch.

Siri gebruiken om bewaarde wachtwoorden te vinden

U kunt Siri gebruiken om uw wachtwoorden weer te geven door bijvoorbeeld te zeggen "Hé, Siri, laat mijn wachtwoorden zien". Als u op zoek bent naar het wachtwoord voor een specifieke app of website, kunt u Siri dit ook vragen. U kunt dan bijvoorbeeld zeggen: "Hé, Siri, wat is mijn Netflix-wachtwoord?"

Bewaarde wachtwoorden bekijken in Instellingen

1. Tik op 'Instellingen' en selecteer 'Wachtwoorden'. Selecteer in iOS 13 of lager 'Wachtwoorden en accounts' en tik vervolgens op 'Wachtwoorden'.
  2. Gebruik Face ID of Touch ID wanneer hierom wordt gevraagd of voer uw toegangscode in.
    Een iPhone 12 Pro waarop te zien is dat er wachtwoorden zijn bewaard voor accounts zoals Apple, Google en Hulu in het gedeelte 'Wachtwoorden' in 'Instellingen'.
  3. Selecteer een website om het wachtwoord ervoor te zien.
    Een iPhone 12 Pro waarop de accountgegevens voor de Apple account van de gebruiker te zien zijn, waaronder de gebruikersnaam en het wachtwoord.
    • Als u een bewaard wachtwoord wilt verwijderen, tikt u op 'Verwijder wachtwoord'.
    • Tik op 'Wijzig' om een wachtwoord bij te werken.