Over de Promise Pegasus R4i MPX RAID-opslagmodule voor Mac Pro (2019)

Lees hier hoe u de Pegasus R4i installeert en gebruikt met uw Mac Pro (2019).

De Pegasus R4i, ontworpen voor de Mac Pro (2019), is een plug-and-play RAID MPX-module met vier verwisselbare modules met 7200-rpm SATA-schijven van 8 TB voor 32 TB aan brutocapaciteit. De Pegasus R4i wordt geformatteerd in HW RAID 5 geleverd. macOS Catalina heeft ook ingebouwde ondersteuning, zodat u direct na de installatie met het volume aan de slag kunt.

Installeer de Pegasus R4i-module in sleuf 1 en 2 van de Mac Pro

Voor de beste prestaties adviseert Apple de Pegasus R4i-module te installeren in sleuf 1 en 2 van de Mac Pro. Mogelijk moet u een bestaande MPX-module verplaatsen van sleuf 1 en 2 naar sleuf 3 en 4 van de Mac Pro. Installatie-instructies vindt u ook in de beknopte handleiding die bij de Pegasus R4i wordt geleverd, en op de website van Promise.

Start de Mac Pro opnieuw op en installeer het Pegasus-hulpprogramma

Nadat u de module hebt geïnstalleerd en uw Mac Pro opnieuw hebt opgestart, wordt de Pegasus R4i als volume weergegeven. Wanneer de Mac Pro de module voor het eerst herkent, hoort u een reeks geluidssignalen afkomstig van de module zelf. U hoort ook nog een reeks geluidssignalen wanneer u inlogt en het volume met succes wordt geactiveerd. Installeer het Pegasus-hulpprogramma om de Pegasus R4i te beheren. Het installatieprogramma hiervan staat op het Pegasus-volume. Voor hulp bij het gebruik van het Pegasus-hulpprogramma voor het beheer van uw RAID-volume gaat u naar de website van Promise.

Schakel Power Nap uit

Schakel tot slot Power Nap uit op uw Mac Pro: kies in de Finder 'Systeemvoorkeuren' > 'Energiestand' en hef de selectie van 'Schakel Power Nap in' op.

Vóór verzending van de Mac Pro moet u de Pegasus R4i-opslagmodule altijd verwijderen, om schade aan uw computer te voorkomen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.