Over de batterij en prestaties van iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Lees hier meer over het nieuwe ingebouwde software- en hardwaresysteem dat wordt gebruikt voor iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max om de impact op de prestaties te verminderen bij het chemisch verouderen van de batterij.

Het nieuwe ingebouwde software- en hardwaresysteem is automatisch, staat altijd aan en werkt om de best mogelijke prestaties te leveren bij het verouderen van de batterij. De voedingsbehoeften van iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max worden dynamisch gecontroleerd en prestaties worden beheerd zodat er in realtime aan deze behoeften kan worden voldaan. Het systeem is geavanceerder dan vorige systemen voor iPhone-batterij- en voedingsbeheer en stelt uw iPhone in staat om de impact op de prestaties te verminderen bij het verouderen van de batterij.

Over prestaties bij het verouderen van de batterij

Hoewel de impact op de prestaties zoveel mogelijk wordt verminderd, kan het zijn dat het verouderen van de batterij leidt tot merkbare, mogelijk tijdelijke, effecten. Afhankelijk van de staat van de batterij en de taken die uw iPhone uitvoert, zijn mogelijke voorbeelden langere laadtijden van apps, lagere beeldsnelheden, verlaagde doorvoer van draadloze gegevens, gedimde achtergrondverlichting of een lager luidsprekervolume.

De batterijconditie van een iPhone controleren

Alle oplaadbare batterijen zijn verbruikbare onderdelen met een beperkte levensduur. De capaciteit en prestaties nemen in de loop van de tijd af, waardoor de batterij moet worden vervangen. Voor meer informatie over de batterijconditie van uw iPhone en om te controleren of er een batterijvervanging nodig is, gaat u naar 'Instellingen' > 'Batterij' > 'Batterijconditie'.

Als de prestaties van uw iPhone worden beïnvloed door een verouderde batterij en u hulp wilt bij een batterijvervanging, neemt u contact op met Apple Support voor serviceopties.