Een draadloze gamecontroller met uw Apple apparaat verbinden

Lees hier hoe u een DualShock 4 of Xbox draadloze controller aan een iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac koppelt.

Verbind een draadloze controller om ondersteunde games uit Apple Arcade of de App Store te spelen, te navigeren op een Apple TV en meer.

Bekijken welke draadloze controllers worden ondersteund

• Xbox draadloze controller met Bluetooth (Model 1708)
  • Xbox Elite draadloze controller Series 2
  • Xbox Adaptive Controller
  • PlayStation DualShock 4 draadloze controller
  • Andere MFi (Made for iOS) Bluetooth controllers worden mogelijk ook ondersteund

Microsoft en Apple werken samen om klanten in een toekomstige update compatibiliteit voor de Xbox Series X-controller te bieden.

Een controller koppelen aan een iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac

Gebruik de bij de draadloze controller meegeleverde instructies om deze in de koppelmodus te zetten. Lees vervolgens hoe u een controller koppelt aan uw iOS- of iPadOS-apparaatApple TV of Mac

De stappen voor de koppelmodus, knopbesturing en de aanpassing van knoppen verschillen per gamecontroller. Raadpleeg de fabrikant van uw gamecontroller voor meer informatie.

Als de controller niet kan worden verbonden of niet werkt zoals verwacht

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.