Een draadloze Xbox-gamecontroller verbinden met je Apple apparaat

Verbind een draadloze Xbox-gamecontroller met je iPhone, iPad, Apple TV, Mac of Apple Vision Pro.

Ondersteunde Xbox-gamecontrollers

• Xbox draadloze controller met Bluetooth (Model 1708)

• Xbox draadloze controller Series S

• Xbox draadloze controller Series X

• Xbox Elite draadloze controller Series 2

• Xbox Adaptive Controller

De controller koppelen en verbinden

1. Druk op de Xbox-knop op de controller om de controller in te schakelen.

2. Houd de verbindingsknop op de controller enkele seconden ingedrukt om de controller in de koppelingsmodus te zetten. De controller kan dan worden gedetecteerd door je Apple apparaat.

3. Open de Bluetooth-instellingen op je Apple apparaat en selecteer de controller in de lijst met apparaten in de buurt.

Meer informatie

Als de controller geen verbinding maakt of niet werkt zoals verwacht

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.