Upgraden van Apple Deployment Programs voor 1 december 2019

Upgrade nu naar Apple School Manager of Apple Business Manager om gebruik te blijven maken van het Device Enrollment Program en het Volume Purchase Program. Het Device Enrollment Program is met ingang van 1 december 2019 niet langer toegankelijk via deploy.apple.com. Het Volume Purchase Program is met ingang van 1 mei 2020 niet langer beschikbaar.

Upgraden naar Apple School Manager

Indien uw organisatie momenteel gebruikmaakt van Apple Deployment Programs zoals het Device Enrollment Program of het Volume Purchase Program, kunt u upgraden naar Apple School Manager

Apple School Manager is een voorziening waarmee u materiaal kunt kopen, automatische apparaatinschrijving in uw MDM-oplossing (Mobile Device Management) kunt configureren en accounts kunt aanmaken voor studenten en personeel. Apple School Manager is toegankelijk via het web en is ontworpen voor technologiemanagers, IT-beheerders en administratief en onderwijzend personeel.

Om te upgraden naar Apple School Manager1, logt u in bij deploy.apple.com of school.apple.com met uw agentaccount voor Apple Deployment Programs en volgt u de instructies op het scherm.

Upgraden naar Apple Business Manager

Indien uw organisatie momenteel gebruikmaakt van het Device Enrollment Program, kunt u upgraden naar Apple Business Manager. Als uw organisatie alleen het Volume Purchase Program (VPP)2 gebruikt, kunt u zich inschrijven voor Apple Business Manager en bestaande VPP-inkopers uitnodigen om aan uw nieuwe Apple Business Manager-account deel te nemen.

Met Apple Business Manager kunt u materiaal kopen en automatische apparaatregistratie in uw MDM-oplossing (Mobile Device Management) configureren. Apple Business Manager is toegankelijk via het web en is ontworpen voor technologiemanagers en IT-beheerders.

Als u wilt upgraden naar Apple Business Manager1, logt u in bij deploy.apple.com of business.apple.com met uw agentaccount voor Apple Deployment Programs en volgt u de instructies.

Meer informatie

1. Om te upgraden naar Apple School Manager of Apple Business Manager, hebt u een Mac met Safari versie 8 of hoger, of een pc met Microsoft Edge versie 25.10 of hoger nodig.

2. Na 1 december 2019 kunnen bestaande gebruikers van deploy.apple.com niet langer VPP-accounts aanmaken. Wel kunnen bestaande accounts nog steeds worden uitgenodigd voor Apple Business Manager-organisaties.