Uw Powerbeats Pro-oortjes naar Apple opsturen voor service vanuit de Verenigde Staten en Canada

Lees hier hoe u uw Powerbeats Pro-oortjes naar Apple kunt opsturen voor service.

Nadat u contact hebt opgenomen met Apple voor service, krijgt u een pakket toegezonden met daarin alles wat u nodig hebt om uw product terug te sturen naar Apple.

Uw Powerbeats Pro-oortjes verpakken

1. Stop elk Powerbeats Pro-oortje in een afzonderlijk plastic zakje en vouw de flappen naar beneden om de zakjes te verzegelen. Stuur geen accessoires mee met uw oortjes (zoals oorkussentjes of een oplaadkabel). Als u andere items meestuurt in de doos, kunnen we die niet aan u retourneren.
  2. Plaats elk plastic zakje met een oortje in een van de kleinere gaten in de plastic binnenverpakking.
  3. Doe uw oplaadcase in de grote plastic zak en vouw de flap naar beneden om deze te verzegelen.
  4. Plaats de plastic zak met uw oplaadcase in het grote gat in de plastic binnenverpakking.
  5. Haal de tape van de beschermlaag af en breng deze aan op de doos zoals aangegeven.*
  6. Plak de batterijsticker op de onderkant van de bruine doos. Plak er geen plakband overheen en vouw de sticker niet om de zijkant van de doos heen.
  7. Verwijder het bovenste label van de verzenddoos. Dit is uw ontvangstbewijs. Laat het retourlabel op de doos zitten.

* Apple is niet verantwoordelijk voor schade tijdens de verzending.

De Powerbeats Pro-oortjes opsturen naar Apple

1. Zoek de naam van de koerier op het retourlabel.
  2. Ga naar de website van de koerier om een ophaalafspraak te maken of om een afgiftelocatie te zoeken.
  3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.
  4. Controleer de status van uw serviceverzoek.

Uw gerepareerde Powerbeats Pro-oortjes gebruiken

Uw vervangende Apple product wordt gedekt door een servicegarantie van 90 dagen, de resterende looptijd van de garantie voor het oorspronkelijke product of uw AppleCare-abonnement, of de consumentenwetgeving, waarbij de periode met de langste dekking geldt.

Uw vervangende Powerbeats Pro-oortjes configureren

1. Plaats beide Powerbeats Pro-oortjes in uw oplaadcase. Laat de case open.
  2. Controleer het ledstatuslampje aan de voorkant van de case. Het lampje moet rood knipperen.
  3. Houd de systeemknop aan de binnenkant van de case 5 seconden ingedrukt. Het statuslampje moet wit knipperen. Als het lampje nog steeds rood knippert, sluit u de case aan op een voedingsbron, sluit u het deksel en wacht u 20 minuten.
  4. Koppel de Powerbeats Pro met uw apparaat.

Met een iPhone koppelen

1. Houd de Powerbeats Pro naast uw ontgrendelde iPhone terwijl de oortjes in de case zitten en de case nog steeds open is. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone.
  2. Volg de instructies op het scherm.

Met een ander apparaat koppelen

1. Zorg ervoor dat u Bluetooth op uw apparaat hebt ingeschakeld.
  2. Houd de systeemknop van de Powerbeats Pro ingedrukt totdat de led begint te knipperen, terwijl de oortjes in de case zitten en de case nog steeds open is.
  3. Open het Bluetooth-menu op uw apparaat. Op de Mac gaat u bijvoorbeeld naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Bluetooth'.
  4. In de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten tikt of klikt u op uw Powerbeats Pro.

© 2020 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple en het Apple logo zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. AppleCare is een servicemerk van Apple Inc. dat is gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. Beats, Beats by Dr. Dre en het cirkelvormige logo met de b zijn handels-/dienstmerken van Beats, een dochtermaatschappij van Apple.

Mededeling voor consumenten in Californië

1. De serviceprovider dient de klant een schriftelijke schatting van de reparatiekosten te verstrekken (zoals vereist volgens artikel 9844 van de California Business and Professions Code). De serviceprovider mag geen kosten in rekening brengen voor verrichte werkzaamheden of geleverde onderdelen die de schatting overstijgen zonder voorafgaande toestemming van de klant. Indien dit schriftelijk is vastgelegd, is het de serviceprovider toegestaan een redelijk bedrag in rekening te brengen voor services die zijn uitgevoerd om de aard van het defect vast te stellen ter voorbereiding op de schriftelijke schatting van de reparatiekosten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Bureau of Electronic and Appliance Repair, Department of Consumer Affairs, Sacramento, CA 95814, VS.

2. Een klant die dit product in Californië koopt, heeft gedurende de garantieperiode recht op service aan of reparatie van dit product. De garantieperiode wordt verlengd met het aantal hele dagen dat de koper niet over het product kan beschikken vanwege een reparatie die onder de garantie valt. Als het product een defect vertoont binnen de garantieperiode, blijft de garantie van kracht totdat het defect is hersteld.

De garantieperiode wordt tevens verlengd indien de garantiereparaties niet zijn uitgevoerd vanwege vertragingen die het gevolg zijn van omstandigheden waarop de koper geen invloed heeft, of indien het defect niet is hersteld na de reparaties die onder de garantie vallen en de koper binnen 60 dagen nadat de reparaties zijn uitgevoerd, aan de fabrikant of verkoper mededeelt dat de reparaties geen effect hebben gesorteerd.

Indien het defect niet is hersteld na een redelijk aantal pogingen, kan de koper het product retourneren om in aanmerking te komen voor een vervangend product of een terugbetaling, in beide gevallen behoudens aftrek van een redelijk bedrag voor het gebruik van het product. Deze verlenging van de garantieperiode heeft geen gevolgen voor de bescherming en rechtsmiddelen die de koper op grond van andere wetgeving geniet.