Wat staat er in 'Overige' in uw iCloud-opslag?

Lees over de categorie 'Overige' in iCloud-opslag op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Met iCloud kunt u de dingen bewaren waarvan u houdt en deze bijgewerkt houden op alle apparaten waar u bent ingelogd met uw Apple ID. U krijgt 5 GB gratis opslagruimte in iCloud, maar u kunt altijd meer iCloud-opslag kopen of ruimte vrijmaken door materiaal te verwijderen.

Op uw iPhone, iPad of iPod touch gaat u naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Beheer opslag' om te zien wat u in iCloud kunt opslaan. Hieronder wordt uitgelegd wat het betekent als u in uw iCloud-opslag een categorie 'Overige' ziet.

Als u 'Overige' ziet op uw iPhone, iPad of iPod touch

Wellicht ziet u op uw iPhone, iPad of iPod touch een iCloud-opslagcategorie 'Overige'. Hieronder worden bepaalde categorieën gegroepeerd, omdat op een kleiner scherm niet altijd iedere categorienaam kan worden weergegeven. De opslagcategorieën voor Mail en Messages kunnen in iCloud op uw iPhone, iPad of iPod touch bijvoorbeeld worden gegroepeerd onder 'Overige', maar worden nog wel als een eigen categorie weergegeven op uw Mac.*

De categorie 'Overige' van verschillende categorieën bevatten, dit is afhankelijk van wat u in iCloud opslaat en of u deel uitmaakt van een gezin dat opslag deelt. Doorgaans wordt op uw iPhone, iPad of iPod touch voor de twee grootste categorieën de echte categorienaam weergegeven en worden de overige categorieën gegroepeerd onder 'Overige'.

* Op uw Mac kunt u uw iCloud-opslag weergeven via  > 'Systeemvoorkeuren' > iCloud > Beheer.