Meerdere beeldschermen aansluiten op uw Mac mini (2018)

Met vier ingebouwde Thunderbolt 3-poorten ondersteunt Mac mini (2018) een HDMI-beeldscherm in combinatie met twee 4K-beeldschermen of één 5K-beeldscherm.

Mac mini (2018) ondersteunt één HDMI-beeldscherm met een resolutie van 4096 x 2160 met 60Hz, plus één van de volgende configuraties:

• Eén 5K-beeldscherm met een resolutie van 5120 x 2880 met 60 Hz
  • Twee SST (single-stream transport) 4K-beeldschermen met een resolutie van 4096 x 2304 met 60 Hz
  • Eén MST (multi-stream transport) 4K-beeldscherm met een maximale resolutie van 4096 x 2304 met 60 Hz

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.