Hulp krijgen bij Dual SIM met twee nanosimkaarten

Lees hier hoe u eventuele problemen kunt oplossen die u mogelijk tegenkomt bij het gebruik van Dual SIM met twee nanosimkaarten en uw iPhone XS Max of iPhone XR in China, Hongkong of Macau.

Uw abonnementen controleren

• De iPhone moet ontgrendeld zijn of beide mobiele abonnementen moeten van dezelfde aanbieder zijn.
  • Beide abonnementen moeten geconfigureerd en klaar voor gebruik zijn.
  • Zorg ervoor dat u zich in een ondersteund dekkingsgebied bevindt en dat er geen storing is waar u zich bevindt.

De iPhone XS Max en iPhone XR die zijn aangeschaft in China (vasteland), Hongkong en Macau kunnen twee fysieke simkaarten gebruiken. Als u zich niet in China (vasteland) bevindt, of als u zich in Hongkong of Macau bevindt, en over een iPhone XS beschikt, kunt u hulp krijgen bij Dual SIM met een eSIM.

Ervoor zorgen dat u beide nanosimkaarten correct plaatst

Als u denkt dat beide simkaarten niet werken of dat de simkaartsleuf niet werkt, volgt u deze stappen:

1. Verwijder de simkaarthouder en controleer de simkaarten op tekenen van schade of corrosie.
  2. Verwijder de simkaarten uit de simkaarthouder en plaats de simkaarten vervolgens terug zoals hier wordt weergegeven.
  3. Zorg er hierbij voor dat de simkaarthouder volledig vastklikt en niet los zit.
  4. Open het bedieningspaneel en controleer of beide aanbieders in de statusbalk worden weergegeven.
  5. Ga naar 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk' en controleer of je beide abonnementen ziet.
  6. Tik op elk abonnement en zorg ervoor dat de informatie klopt.

Neem in beide situaties contact op met uw aanbieder voor een nieuwe nanosimkaart:

• Als een simkaart niet in beide simkaartsleuven werkt.
  • Als een simkaart niet past of is gebogen.

Als de primaire of secundaire simkaartgleuf niet met meer dan één simkaart werkt, verwijdert u de simkaart die wel werkt en plaatst u alleen de simkaart die niet werkt. Als dat nog niet werkt, neemt u contact op met Apple Support

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds problemen ondervindt.