True Tone gebruiken op uw MacBook Pro

MacBook Pro-modellen die in 2018 zijn geïntroduceerd, zijn voorzien van True Tone-technologie, waarmee de beelden op uw Retina-display en Touch Bar er natuurlijker uitzien.

True Tone-technologie in de MacBook Pro (2018) gebruikt meerkanaals-sensors om de kleur en intensiteit van het beeldscherm en de Touch Bar aan te passen zodat deze passen bij het omgevingslicht, wat afbeeldingen natuurlijker doet ogen.

U kunt True Tone in- en uitschakelen in het paneel 'Beeldschermen' van Systeemvoorkeuren:

1. Ga naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Beeldschermen'.
  2. Klik op het tabblad 'Beeldscherm'.
  3. Gebruik het aankruisvak 'True Tone' om de functie in en uit te schakelen.

True Tone op externe beeldschermen

True Tone kan ook de volgende externe beeldschermen aanpassen wanneer ze zijn aangesloten op uw MacBook Pro met een geopende klep:

Meer informatie

Enkele instellingen voor schermtoegankelijkheid, waaronder 'Keer kleuren om', 'Grijstinten' en 'Verhoog contrast', kunnen True Tone uitschakelen.

U kunt True Tone gebruiken in combinatie met Night Shift. Leer hoe u Night Shift gebruikt op uw Mac.