True Tone gebruiken op de Mac

Met de True Tone technologie zien de beelden op uw Retina-scherm en de Touch Bar er natuurlijker uit.

True Tone-technologie in de Mac gebruikt geavanceerde meerkanaals-sensors om de kleur en intensiteit van het beeldscherm en de Touch Bar aan te passen zodat ze zijn afgestemd op het omgevingslicht, wat afbeeldingen natuurlijker doet ogen.

U kunt True Tone in- en uitschakelen in het paneel 'Beeldschermen' van Systeemvoorkeuren:

1. Ga naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Beeldschermen'.
  2. Klik op het tabblad 'Beeldscherm'.
  3. Gebruik het aankruisvak 'True Tone' om de functie in en uit te schakelen.*

True Tone op externe beeldschermen

True Tone kan ook de volgende externe beeldschermen aanpassen wanneer ze zijn aangesloten op uw Mac-notebook met een geopende klep:

Meer informatie

Enkele instellingen voor schermtoegankelijkheid, waaronder 'Keer kleuren om', 'Grijstinten' en 'Verhoog contrast', kunnen True Tone uitschakelen.

U kunt True Tone gebruiken in combinatie met Night Shift. Leer hoe u Night Shift gebruikt op uw Mac.

* Als u True Tone niet ziet in het paneel 'Beeldschermen' van Systeemvoorkeuren, wordt True Tone niet door uw Mac ondersteund.