Grafische besturingsbestanden van AMD voor Windows bijwerken in Boot Camp

Lees hier hoe je de meest recente grafische besturingsbestanden van AMD voor Windows downloadt en installeert op Mac-modellen die gebruikmaken van een AMD-videokaart.

Als je Windows gebruikt via Boot Camp op je Mac, kun je naar de AMD-website gaan om de nieuwste versie van de Windows-besturingsbestanden te downloaden. De volgende Intel-Macs maken gebruik van AMD-videokaarten:

• 15-inch MacBook Pro-modellen die in 2015 tot en met 2019 zijn geïntroduceerd

• 16-inch MacBook Pro-modellen die in 2019 zijn geïntroduceerd

• 27-inch iMac-modellen die in 2014 tot en met 2020 zijn geïntroduceerd

• 21,5-inch iMac-modellen met Retina-display die in 2017 tot en met 2019 zijn geïntroduceerd

• iMac Pro-modellen die in 2017 zijn geïntroduceerd

• Mac Pro-modellen die in 2013 tot en met 2019 zijn geïntroduceerd

De versie van de grafische besturingsbestanden van AMD controleren

1. Start de Mac op in Windows.

2. Voer een van deze stappen uit om de Radeon-instellingen te openen:

• Klik met de rechtermuisknop op je bureaublad en kies 'AMD Radeon Settings' (AMD Radeon-instellingen).

• Of klik op 'Radeon Settings' (Radeon-instellingen) in het Systeemvak.

• Of kies 'AMD Radeon Settings' (AMD Radeon-instellingen) in het menu 'Programma's'.

3. Klik in de Radeon-instellingen op het tabblad 'System' (Systeem) en vervolgens op het tabblad 'Software'.

4. Het versienummer vind je onder 'Driver Packaging Version' (Versie stuurprogrammapakket).

De nieuwste grafische besturingsbestanden van AMD downloaden en installeren

1. Ga in Windows naar de Apple Boot Camp Software Graphics Drivers-pagina op de AMD-website.

2. Zoek de versie van het besturingsbestand die geschikt is voor jouw Mac-model. Als de versie nieuwer is (een hoger nummer heeft) dan de geïnstalleerde versie op de Mac, klikt u op 'Download'.

3. Pak het gedownloade zipbestand uit en voer het setup-programma uit in de map die wordt aangemaakt om de besturingsbestanden te installeren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.