Grafische besturingsbestanden van AMD voor Windows bijwerken in Boot Camp

Grafische besturingsbestanden van AMD voor Windows downloaden en installeren op Mac-modellen die gebruikmaken van een AMD-videokaart.

Als u Windows gebruikt via Boot Camp op uw Mac, kunt u naar de AMD-website gaan om de nieuwste versie van de Windows-besturingsbestanden te downloaden. De volgende Mac-computers maken gebruik van AMD-videokaarten:

• 15-inch MacBook Pro-modellen die in 2015 of later zijn geïntroduceerd
  • 27-inch iMac-modellen die in 2014 t/m 2017 zijn geïntroduceerd en de 21,5-inch Retina 4K iMac die in 2017 is geïntroduceerd
  • iMac Pro-modellen die in 2017 zijn geïntroduceerd
  • Mac Pro-modellen die in 2013 zijn geïntroduceerd

De versie van de grafische besturingsbestanden van AMD controleren

1. Start de Mac op in Windows.
  2. Voer de volgende stappen uit:
    • Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad en selecteer 'AMD Radeon Settings' (AMD Radeon-instellingen).
    • Of klik op 'Radeon Settings' (Radeon-instellingen) in het Systeemvak.
    • Of kies 'AMD Radeon Settings' (AMD Radeon-instellingen) in het menu 'Programma's'.
  3. In Radeon-instellingen klikt u op het tabblad 'Systeem' en vervolgens op het tabblad 'Software'.
  4. Het versienummer vindt u onder 'Driver Packaging Version'.

De nieuwste grafische besturingsbestanden van AMD downloaden en installeren

1. Ga in Windows naar de AMD-website en klik op 'Drivers & Support' (Besturingsbestanden en ondersteuning).
  2. Selecteer uw product in de lijst, niet het menu: eerst selecteert u 'Graphics' en dan 'Mac Graphics' in de volgende kolom. Vervolgens selecteert u 'Apple Boot Camp' in de volgende kolom.
  3. Klik op 'Verstuur' om de lijst met beschikbare besturingsbestanden weer te geven.
  4. Zoek de versie van het besturingsbestand die geschikt is voor uw Mac-model. Als de versie nieuwer is (een hoger nummer heeft) dan de geïnstalleerde versie op de Mac, klikt u op 'Download'.
  5. Pak het gedownloade zipbestand uit en voer het setup-programma uit in de map die wordt aangemaakt om de besturingsbestanden te installeren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.