Beveiligingsaspecten van samenwerking via iWork en Box

Lees hoe bestanden op de servers van Box en Apple worden geopend wanneer u samenwerkt aan iWork-documenten die zijn opgeslagen in Box.

Voordat gebruikers in iWork kunnen samenwerken, moeten de documenten naar de servers van Apple worden overgebracht. De documenten worden bewerkt in het geheugen. Om de bewerkingssnelheid te optimaliseren worden ze ook gecodeerd en in de cache geplaatst. Box verstrekt de coderingssleutels voor het beveiligen van de documenten in de cache.

Om een document in de cache te kunnen bewerken, moet het worden gedecodeerd. De vereiste coderingssleutels hiervoor worden door de servers van Apple opgevraagd bij Box via een toegangstoken, die eerst naar de iWork-app wordt verstuurd en daarna naar de servers van Apple. Deze toegangstoken is slecht 24 uur geldig. Als gebruikers nog steeds aan het document werken, wordt de toegangstoken automatisch vernieuwd, behalve op het web, waar de token nooit wordt vernieuwd. Box kan toegang tot de coderingssleutels weigeren als de gebruiker niet meer gemachtigd is om aan het document te werken.

Gecodeerde documenten worden maximaal 28 dagen in de cache op de servers van Apple bewaard, waarna ze automatisch worden verwijderd. Documenten in de cache worden alleen gedecodeerd wanneer een gebruiker een gedeeld iWork-document of een iWork-document op het web heeft geopend en Box toegang tot de vereiste sleutel verleent.

Om voorvertoningen te genereren, worden documenten naar de servers van Apple overgebracht. Ze worden tijdelijk opgeslagen en nooit in de cache bewaard.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.