Sms-/mms-berichten op uw iPhone doorsturen

Sms-/mms-berichten zijn berichten die u naar andere mobiele telefoons of een iPhone kunt sturen.

Instellingen voor het doorsturen van tekstberichten

U kunt tekstberichten doorsturen vanaf uw iPhone naar uw iPad, iPod touch of Mac. Dit doet u als volgt:

1. Ga op al uw iOS-apparaten naar 'Instellingen' > 'Berichten'. Ga op uw Mac naar 'Berichten' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'iMessage'. Zorg dat u op al uw apparaten met dezelfde Apple ID bent ingelogd bij iMessage.
  2. Ga op uw iPhone naar 'Instellingen' > 'Berichten' en tik vervolgens op 'Stuur sms door'.
  3. Selecteer de apparaten die tekstberichten moeten kunnen verzenden en ontvangen vanaf uw iPhone.

Zolang uw iPhone ingeschakeld is en verbonden is met een wifinetwerk of een mobiel netwerk, kunnen nieuwe sms- of mms-berichten worden verzonden en ontvangen op de toegevoegde apparaten. Deze berichten worden in groene tekstballonnen weergegeven.

Uw hele gespreksgeschiedenis wordt up-to-date gehouden in iCloud en is beschikbaar op al uw apparaten, ook als u een nieuw apparaat configureert. Lees hoe u al uw berichten in iCloud bewaart.

Oudere berichten doorsturen

1. Houd uw vinger op de spraakballon die u wilt doorsturen en tik dan op 'Meer'.
  2. Selecteer de berichten die u wilt doorsturen.
  3. Tik op Symbool 'Stuur door' en voer een nieuwe contactpersoon in.
  4. Tik op Symbool 'Verstuur bericht' om het bericht te versturen.