Als u de App Store of iTunes Store niet kunt openen, geen materiaal kunt kopen of geen betalingsgegevens kunt bewerken

Mogelijk gebruikt u verouderde software of hardware.

Sommige apparaten die oudere software gebruiken, kunnen de iTunes Store niet meer gebruiken

Vanwege verhoogde beveiliging kunnen sommige apparaten die oudere software gebruiken, de iTunes Store niet meer gebruiken.

Apple raadt u aan uw software bij te werken in de volgende situaties:

• Als u fout -9836 ziet
  • Als u problemen ondervindt bij het laden van de iTunes Store
  • Als u uw betaalmethode voor de App Store of iTunes Store niet kunt wijzigen
  • Als u problemen ondervindt bij het kopen van items in de App Store of iTunes Store
  • Als u problemen ondervindt bij het opnieuw downloaden van items uit de iTunes Store op uw Windows-computer

Software bijwerken

Sommige verouderde hardwareproducten kunnen de iTunes Store niet meer gebruiken

Als uw apparaat verouderd is, kunt u de iTunes Store op dat apparaat mogelijk niet gebruiken, zelfs niet als u de software bijwerkt. Kijk of uw apparaat als verouderd wordt vermeld.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.