Hulp bij AirPods

Lees hier wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij het verbinden of opladen van AirPods.

Als u geen verbinding meer krijgt met uw AirPods

Als het verbindingssignaal na een paar seconden niet klinkt of als u niets hoort wanneer u de AirPods in uw oren hebt:

Kunt u nog steeds geen verbinding maken? Voer op uw iOS-apparaat de volgende stappen uit.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik op het symbool naast de AirPods.1 Tik nu op 'Vergeet dit apparaat'.
  2. Plaats de AirPods in de oplaadcase en sluit het deksel. Wacht 15 seconden en open het deksel.
  3. Houd de instelknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt, totdat het statuslampje een paar keer oranje en daarna wit knippert.
  4. Plaats de AirPods dicht bij het apparaat. Volg de stappen op het scherm van het iOS-apparaat.

Lees meer over de configuratie van AirPods op andere Bluetooth-apparaten. Als een van de AirPods is vervangen en u er geen verbinding mee krijgt, leest u hier meer over vervangende AirPods.

Als de AirPods niet worden opgeladen

1. Zorg dat de Lightning-naar-USB-kabel stevig in de oplaadcase en in de USB-lichtnetadapter zit. Sluit de lichtnetadapter op de juiste manier aan op een stopcontact.
  2. Zorg dat de AirPods goed in de oplaadcase zitten en sluit het deksel.
  3. Laad de AirPods en de oplaadcase minstens 15 minuten op.
  4. Open het deksel van de oplaadcase met de AirPods erin en houd de oplaadcase dicht bij het iOS-apparaat. Wacht een paar seconden tot u het oplaadsymbool  ziet naast het batterijsymbool terwijl uw AirPods op de stroomvoorziening zijn aangesloten.

Neem contact op met Apple Support als u de AirPods nog steeds niet kunt opladen.

Als de twee AirPods niet hetzelfde oplaadpercentage aangeven

Elke AirPod heeft een eigen batterij en wordt apart opgeladen. Lees meer over het opladen van uw AirPods.

1. Ga naar de volgende stap als u de AirPods niet ziet in 'Instellingen' > 'Bluetooth'.