Als uw AirPods geen verbinding maken

Lees hier wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij het verbinden van uw AirPods.

Verbinden met uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Controleer of uw iOS-apparaat de nieuwste versie van iOS heeft. Uw apparaat moet iOS 12.2 of later hebben. Als u AirPods (1e generatie) hebt, moet uw apparaat iOS 10 of hoger hebben.
  2. Open het controlecentrum en controleer of Bluetooth is ingeschakeld.
  3. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen. Lees wat u moet doen als uw AirPods of behuizing niet oplaadt.
  4. Zorg dat u uw AirPods selecteert als uw audio-apparaat.
  5. Sluit het deksel, wacht vijftien seconden en open het deksel. Het statuslampje moet wit knipperen wat betekent dat uw AirPods klaar zijn om te verbinden.
  6. Als uw AirPods geen verbinding maken, houdt u de setupknop op de achterkant van de behuizing ingedrukt. Houd de setupknop ingedrukt tot u ziet dat het statuslampje wit knippert, dan oranje knippert en vervolgens doorlopend wit knippert.
  7. Open de case (met uw AirPods erin) en houd deze naast uw iPhone.
  8. Volg de stappen op het scherm van het iOS-apparaat.
  9. Test uw AirPods. Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, stel uw AirPods opnieuw in.

Verbinden met uw Mac

Als u AirPods (2e generatie) gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw Mac macOS 10.14.4 of hoger heeft. Als u AirPods (1e generatie) gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw Mac macOS Sierra of hoger heeft.

Kies het Apple-menu  >Systeemvoorkeuren > Bluetooth. Als uw AirPods verschijnt in de lijst van de apparaten*, maar geen verbinding maken, verwijdert u de AirPods uit de lijst:

1. Selecteer uw AirPods in de lijst van apparaten.
  2. Klik op de X rechts van uw AirPods.

Voeg uw AirPods opnieuw toe aan de apparatenlijst in Bluetooth-voorkeuren:

1. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.
  2. Open het deksel van uw oplaadcase dichtbij bij uw Mac.
  3. Selecteer uw AirPods in de apparatenlijst en klik op Verbind.

Test uw AirPods. Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, stel uw AirPods opnieuw in.

* Als uw AirPods niet verschijnen in de Bluetooth-voorkeuren, stelt u uw AirPods in met uw Mac.