Over software-updates voor Apple TV 4K en Apple TV HD

Ontdek de nieuwste functies van tvOS die beschikbaar zijn op Apple TV 4K en Apple TV HD.

Nieuw in tvOS 13.4.8

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.4.6

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.4.5

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.3.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.3

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13

• Beginscherm: bekijk in een schermvullende weergave voorvertoningen van onder andere nieuwe films, hitmuziek en topgames wanneer u een app markeert op de bovenste rij. Veeg omhoog om audio te horen en selecties te maken.
  • Meerdere gebruikers: ervaar Apple TV op maat met onder andere uw eigen 'Volgende'-lijst in de Apple TV-app en afspeellijsten in Apple Music. Nodig gebruikers uit met uw Apple TV of de Woning-app om aan de slag te gaan
  • Bedieningspaneel: houd de knop 'TV' op de Siri Remote ingedrukt om van gebruiker te wisselen, audiobronnen te wijzigen, toegang tot muziek te krijgen en de Apple TV in de sluimerstand te zetten.
  • Apple Arcade:* geniet van onbeperkte toegang tot ruim 100 nieuwe games op uw Apple apparaten. Van meeslepende nieuwe werelden tot verpletterende geluidseffecten: met Apple TV is de ervaring op het grote scherm ultrarealistisch.
  • Gamecontrollers: speel games met populaire controllers, zoals de PlayStation DualShock 4 en de Xbox draadloze controller met Bluetooth.
  • Apple Music: luister naar uw lievelingsmuziek met perfect getimede songteksten. Veeg door de songteksten en ga met één klik naar het couplet dat u zoekt.
  • Schermbeveiligingen: geniet van schitterende nieuwe video's van onderwaterlandschappen over de hele wereld. Tik op de Siri Remote om de locatie te zien of veeg om naar de volgende te gaan.

* De beschikbaarheid van Apple Arcade en de functie Apple Arcade kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

tvOS 12.4.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.3

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

• Apple TV-app:* de splinternieuwe Apple TV-app bevat al uw favoriete programma's en films op één plek, zodat u ze op al uw apparaten kunt bekijken. Abonneer u alleen op de Apple TV-kanalen die u wilt bekijken. Blader in de iTunes Store door duizenden titels die u kunt kopen of huren. Krijg aanbevelingen voor programma's en films op basis van alles wat u al hebt bekeken.

* De Apple TV-app en sommige functies van de Apple TV-app zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

tvOS 12.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.2

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functies:

* De beschikbaarheid en functies van Siri verschillen per land en regio.

tvOS 12.1.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.1.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.0.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.4

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

tvOS 11.3

* De beschikbaarheid en functies van Siri verschillen per land en regio.

tvOS 11.2.6

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2.5

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functies:

• Apple TV App: nu beschikbaar in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In de Verenigde Staten kunt u op het nieuwe tabblad 'Sports' bladeren naar live- en aanstaande wedstrijden. Ook kunt u uw favoriete teams kiezen om automatisch wedstrijden toe te voegen aan 'Up Next' en om meldingen te ontvangen.
  • Amazon Prime Video: nu beschikbaar in de App Store voor Apple TV. Geniet van Prime Originals, populaire films en series.
  • Video afspelen: op Apple TV 4K kunt u video's afspelen in de oorspronkelijke beeldsnelheid en het oorspronkelijke dynamische bereik.
  • Toegankelijkheid: Navigatie- en leesverbeteringen voor VoiceOver, inclusief een VoiceOver-rotoritem met 'Volg focus' en een optie 'Scherm oplezen na vertraging' beschikbaar in alle navigatiemodi. Consistentie van tekstinvoer bij dicteren is ook verbeterd.

tvOS 11.1

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

tvOS 11

• 4K en HDR (High Dynamic Range): geniet van een bioscoopbeleving op een Apple TV 4K met scherpe, heldere beelden en levensechte kleuren.
  • Apple TV App: nu beschikbaar in Australië en Canada, de Apple TV App bevat al uw programma's en films op één plaats. Blijf naar uw favoriete programma's en films kijken en zie wat nieuw en populair is.
  • Eén beginscherm: alle apps en beginschermen zijn identiek op al uw Apple TV's door gewoon in te loggen bij iCloud.
  • Bedien de Apple TV via het bedieningspaneel: in iOS 11 kunt u nu een Apple TV bedienen via het bedieningspaneel op al uw iOS-apparaten.
  • AirPods: als uw AirPods gekoppeld zijn met een iOS-apparaat dat bij iCloud is ingelogd, kunt u deze automatisch verbinden met de Apple TV.
  • Weergave: wijzig de achtergrondweergave van uw Apple TV automatisch van licht naar donker op basis van het tijdstip van de dag.
  • Weergavetalen: Apple TV ondersteunt nu talen die van rechts naar links worden geschreven, zoals Arabisch en Hebreeuws.
  • Toegankelijkheid: Apple TV is compatibel met meer dan 70 vernieuwbare brailleleesregels.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.