Als Siri niet werkt op je iPhone

Controleer enkele instellingen op je iPhone om er zeker van te zijn dat Siri is geconfigureerd om naar je stem te luisteren en op je verzoeken te reageren.

Schakel 'Siri' of 'Hé, Siri' in

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'Siri en zoeken'.

3. Controleer hier of de volgende instellingen zijn ingeschakeld:

• Luister naar 'Siri' of 'Hé, Siri'

• Sta Siri toe bij vergrendeling

No alt supplied for Image

Als je 'Siri en zoeken' niet ziet in je instellingen, start je je iPhone opnieuw op. Als 'Siri en zoeken' niet verschijnt na het opnieuw opstarten, controleer dan je VPN-instellingen. Sommige VPN-profielen staan mogelijk geen gebruik van Siri toe.

Siri configureren om je stem te herkennen

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'Siri en zoeken'.

No alt supplied for Image
  3. Schakel Luister naar 'Siri' of 'Hé, Siri' uit en schakel het vervolgens weer in.

4. Wanneer het configuratiescherm 'Siri' of 'Hé, Siri' verschijnt, tikt je op 'Configureer'.

5. Spreek de commando's uit die je op het scherm ziet.

6. Tik op 'Gereed'.

No alt supplied for Image

Als je Siri niet kunt horen

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'Siri en zoeken'.

3. Tik op 'Siri-reacties'.

4. Tik op 'Bij voorkeur gesproken reacties' om Siri te horen spreken, zelfs als de stille modus is ingeschakeld.

No alt supplied for Image

Je kunt ook het spreekvolume en de spreeksnelheid van Siri aanpassen.

Meer hulp bij Siri

De beschikbaarheid, functies en commando's van Siri verschillen per taal en land of regio. Lees hier welke Siri-functies in jouw land of regio worden ondersteund.