Als 'Hé, Siri' niet werkt op een iPhone of iPad

Controleer het volgende als Siri niet reageert wanneer u 'Hé, Siri' zegt.

Controleren of 'Hé, Siri' is ingeschakeld

1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Siri en zoeken'.
  3. Controleer hier of de volgende instellingen zijn ingeschakeld:
    • Luister naar 'Hé, Siri'
    • Sta Siri toe bij vergrendeling

'Hé, Siri' configureren om Siri te helpen uw stem te herkennen

1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Siri en zoeken'.
  3. Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' uit en vervolgens weer in.
  4. Wanneer het scherm 'Configureer 'Hé, Siri'' verschijnt, tikt u op 'Ga door'.
  5. Spreek de commando's uit die u op het scherm ziet.
  6. Tik op 'Gereed'.

Als Siri nog steeds niet reageert

• Standaard reageert Siri niet wanneer het apparaat met het scherm omlaag is neergelegd of het scherm bedekt is, tenzij u naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Siri' gaat en 'Luister altijd naar 'Hé, Siri'' inschakelt.
  • Als de energiebesparingsmodus is ingeschakeld op uw iPhone, kunt u 'Hé, Siri' niet gebruiken.

Hulp krijgen bij Siri op uw andere apparaten