Nieuw in Numbers voor Mac

Meer informatie over de nieuwste updates voor Numbers voor Mac 5.1.

Symbool van diagram met afgeronde hoeken

Nieuwe diagramopties

De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.

Symbool van wiskundige vergelijking

Wiskundige vergelijkingen

Wiskundige vergelijkingen toevoegen in de LaTeX- of MathML-notatie.

Meer informatie

Symbool voor vormen

Nieuwe vormen

Uw spreadsheets verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.

En verder

• Verbeterde compatibiliteit met Microsoft Excel.
  • Verbeterde ondersteuning voor het importeren van CSV- en tekstbestanden.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Numbers voor Mac.

Nieuw in Numbers voor Mac 5.0

• In realtime samenwerken aan spreadsheets die op Box worden bewaard. Hiervoor is macOS High Sierra vereist. Meer informatie
  • Ringdiagrammen gebruiken om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Verbeterde en aanpasbare import van CSV- en tekstgegevens, met ondersteuning voor aangepaste scheidingstekens en bestanden met een vaste breedte.
  • Een interactieve afbeeldingengalerij toevoegen waarmee u een verzameling foto's kunt bekijken.
  • Uw spreadsheets verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Extra opties voor het verkleinen van de bestandsgrootte van spreadsheets.
  • Volledige bidirectionele ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Numbers voor Mac 4.3

• Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Numbers voor Mac 4.2

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Ondersteuning voor afdrukvoorbeelden in spreadsheets waar u samen met anderen aan werkt.
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • De functie 'Voeg aandelenkoers in' en de functies 'Aandelen' en 'Valuta' retourneren nu gegevens over de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Numbers voor Mac 4.1

• Eenvoudig actuele of historische gegevens over aandelen toevoegen aan spreadsheets. Meer informatie
  • Gebruik de nieuwe sjabloon 'Mijn aandelen' waarmee u eenvoudig uw portefeuille kunt bijhouden1.
  • Open met een wachtwoord beveiligde spreadsheets snel met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Eenvoudig lettertypen vervangen in een volledig spreadsheet.
  • Wanneer u samenwerkt aan een spreadsheet kunt u nu werkbladen knippen, kopiëren, plakken en dupliceren.
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.

1De sjabloon 'Mijn aandelen' is alleen beschikbaar als uw iOS-taal is ingesteld op Engels.

Nieuw in Numbers voor Mac 4.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie)
    • Samen met anderen een spreadsheet wijzigen in Numbers op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com
    • Een spreadsheet openbaar maken of delen met specifieke personen
    • Zien wie er nog meer aan de spreadsheet werkt
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen
    • Meer informatie
  • Tabs gebruiken om te werken met meerdere spreadsheets in één venster
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma

Publicatiedatum:Wed Jun 20 21:45:52 GMT 2018