Nieuw in Numbers voor Mac

Meer informatie over de nieuwste updates voor Numbers voor Mac 4.3.

• Verbeteringen van de prestaties en de stabiliteit.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies van Numbers voor Mac.

Nieuw in Numbers voor Mac 4.2

• Verbeter uw documenten met behulp van een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Ondersteuning voor afdrukvoorbeeld in spreadsheets waar u samen met anderen aan werkt.
  • Nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging besparen u tijd tijdens het typen. Meer informatie
  • De functie 'Voeg aandelenkoers toe' en de functies voor Aandelen en Valuta retourneren nu gegevens over de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Numbers voor Mac 4.1

• Eenvoudig actuele of historische gegevens over aandelen toevoegen aan spreadsheets. Meer informatie
  • Gebruik de nieuwe sjabloon 'Mijn aandelen' waarmee u eenvoudig uw portefeuille kunt bijhouden1.
  • Open met een wachtwoord beveiligde spreadsheets snel met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Eenvoudig lettertypen vervangen in een volledig spreadsheet.
  • Wanneer u samenwerkt aan een spreadsheet kunt u nu werkbladen knippen, kopiëren, plakken en dupliceren.
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.

1De sjabloon 'Mijn aandelen' is alleen beschikbaar als uw iOS-taal is ingesteld op Engels.

Nieuw in Numbers voor Mac 4.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie)
    • Samen met anderen een spreadsheet wijzigen in Numbers op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com
    • Een spreadsheet openbaar maken of delen met specifieke personen
    • Zien wie er nog meer aan de spreadsheet werkt
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen
    • Meer informatie
  • Tabs gebruiken om te werken met meerdere spreadsheets in één venster
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma