Uw AirPods opladen en meer te weten komen over de gebruiksduur van batterijen

Lees hier hoe u uw AirPods en de bijbehorende oplaadcase oplaadt en hoe u de gebruiksduur van de batterijen van uw AirPods verlengt.

Uw AirPods opladen

Plaats de AirPods in de oplaadcase om ze op te laden. Met de oplaadcase kunt u uw AirPods een aantal keer volledig opladen. U kunt ze dus ook onderweg opladen. Als u uw AirPods opgeladen wilt houden, moet u ze in de case doen als u ze niet gebruikt.

AirPods en oplaadcases

De oplaadcase opladen

U kunt uw MagSafe-oplaadcase of draadloze oplaadcase opladen met een Qi-gecertificeerde oplaadmat. Zorg ervoor dat u de case op de oplader plaatst met het statuslampje naar boven en de klep gesloten. Het statuslampje geeft nu als het goed is gedurende acht seconden het huidige batterijniveau weer. Als u AirPods Pro (1e or 2e generatie) of AirPods (3e generatie) hebt, tikt u op de oplaadcase als deze zich op de oplaadmat bevindt om te controleren of uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie) opladen (oranje lampje) of volledig zijn opgeladen (groen lampje).

U kunt de MagSafe-oplaadcase voor AirPods Pro (2e generatie) ook opladen met een Apple Watch-oplader. Zorg ervoor dat u de case op de oplader plaatst met het statuslampje naar boven en de klep gesloten. Het statuslampje geeft nu als het goed is gedurende acht seconden het huidige batterijniveau weer.

Om de oplaadcase via een kabelverbinding op te laden, sluit u de Lightning-kabel die bij uw AirPods werd geleverd aan op de Lightning-connector van de oplaadcase. Sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort of oplader. U kunt uw oplaadcase opladen met of zonder de AirPods erin. Opladen gaat het snelst als u daarvoor een USB-lichtnetadapter voor de iPhone of iPad gebruikt of als u de oplaadcase aansluit op uw Mac.

Meer informatie over het statuslampje

statuslampje aan de voorkant van de oplaadcase

MagSafe-oplaadcase: het statuslampje bevindt zich aan de voorkant van de oplaadcase.

statuslampje aan de voorkant van de oplaadcase

Draadloze oplaadcase: het statuslampje bevindt zich aan de voorkant van de oplaadcase.

statuslampje in de oplaadcase

Lightning-oplaadcase voor AirPods (1e en 2e generatie): het statuslampje in uw oplaadcase bevindt zich tussen de ruimtes voor uw AirPods.

Lightning-oplaadcase voor AirPods (3e generatie): het statuslampje bevindt zich aan de voorkant van de oplaadcase.

Als de AirPods in de case zitten en de klep open is, geeft het lampje de batterijstatus van de AirPods aan. Wanneer de AirPods niet in de case zitten, geeft het lampje de status van de case aan. Groen betekent volledig opgeladen en oranje betekent dat er minder dan één volle lading van de batterij resteert.

Wanneer u uw oplaadcase op een oplader aansluit, of uw MagSafe-oplaadcase of draadloze oplaadcase op een Qi-gecertificeerde oplaadmat legt, blijft het statuslampje acht seconden branden. Als het lampje wit knippert, kunnen uw AirPods worden geconfigureerd met een van uw apparaten. Als het lampje oranje knippert, moet u de AirPods mogelijk opnieuw configureren.

Zie De batterijstatus controleren voor gedetailleerde informatie over de batterijstatus en het laadniveau.

Het batterijpercentage controleren

U kunt het batterijpercentage van uw AirPods controleren met uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Batterijpercentage controleren op een iPhone

Open het klepje van de case met de AirPods erin en houd de case dichtbij uw iPhone, iPad of iPod touch. Na enkele seconden verschijnt de oplaadstatus van uw AirPods.

Gebruik de Batterijen-widget van uw iPhone om het batterijpercentage te controleren

U kunt de oplaadstatus van uw AirPods ook bekijken in de Batterij-widget op uw iPhone, iPad of iPod touch. De status van uw oplaadcase wordt alleen weergegeven wanneer er minimaal één AirPod in de case ligt.

Batterijpercentage controleren op een Mac

Op een Mac

1. Open de klep of haal de AirPods uit de oplaadcase.
  2. Klik in de menubalk op het Bluetooth-symbool . Als u het Bluetooth-symbool niet ziet  in de menubalk, leest u hier hoe u het toevoegt.
  3. Beweeg de aanwijzer over uw AirPods in het menu.

Meer informatie over de gebruiksduur van de batterij

Wanneer de batterijen van uw AirPods bijna leeg zijn, verschijnt er een melding op het scherm van uw iPhone of iPad. U krijgt een melding als de batterijlading nog 20 procent, 10 procent en 5 procent bedraagt.

Ook hoort u een toon in een of beide AirPods als de batterijen bijna leeg zijn. U hoort de toon één keer als de batterijen nog 10 procent zijn opgeladen en een tweede keer vlak voordat de AirPods worden uitgeschakeld.

Als u denkt dat er een probleem is met uw batterij, kunt u informatie lezen over service en reparatie van AirPods.

Dit kunt u verwachten van uw AirPods Pro (2e generatie)

• Omdat u ze meerdere keren kunt opladen in de oplaadcase, krijgt u meer dan 30 uur luistertijd1 of maximaal 24 uur gesprekstijd.2
  • Met een enkele oplaadsessie van uw AirPods Pro (2e generatie) kunt u tot 6 uur luistertijd (tot 5,5 uur als ruimtelijke audio en hoofdtracking zijn ingeschakeld)3 of tot 4,5 uur gesprekstijd krijgen.4
  • Als u uw AirPods Pro (2e generatie) 5 minuten oplaadt in de oplaadcase, krijgt u ongeveer 1 uur luistertijd5 of circa 1 uur gesprekstijd.6

Dit kunt u verwachten van uw AirPods (3e generatie)

• Omdat u ze meerdere keren kunt opladen in de oplaadcase, krijgt u meer dan 30 uur luistertijd7 of maximaal 20 uur gesprekstijd.8
  • Met een enkele oplaadsessie van uw AirPods (3e generatie) kunt u tot 6 uur luistertijd (tot 5 uur als ruimtelijke audio is ingeschakeld)9 of tot 4 uur gesprekstijd krijgen.10
  • Als u uw AirPods (3e generatie) 5 minuten oplaadt in de oplaadcase, krijgt u ongeveer 1 uur luistertijd11 of circa 1 uur gesprekstijd.12

Dit kunt u verwachten met AirPods Pro (1e generatie)

• Omdat u ze met de oplaadcase meerdere keren kunt opladen, krijgt u meer dan 24 uur luistertijd13 of meer dan 18 uur gesprekstijd.14
  • Een enkele oplaadsessie van uw AirPods Pro biedt u tot 4,5 uur luistertijd15 of tot 3,5 uur gesprekstijd.16
  • Als u uw AirPods Pro 5 minuten oplaadt in de oplaadcase, krijgt u ongeveer 1 uur luistertijd17 of 1 uur gesprekstijd.18

Dit kunt u verwachten van uw AirPods (2e generatie)

• Omdat u ze met de oplaadcase meerdere keren kunt opladen, krijgt u meer dan 24 uur luistertijd19 of tot 18 uur gesprekstijd.20
  • Een enkele oplaadsessie van uw AirPods biedt u tot 5 uur luistertijd21 of tot 3 uur gesprekstijd.22
  • Als u uw AirPods 15 minuten oplaadt in de oplaadcase, krijgt u tot 3 uur luistertijd23 of tot 2 uur gesprekstijd.24

Meer informatie over Geoptimaliseerd opladen voor AirPods Pro en AirPods (3e generation)

Geoptimaliseerd opladen is ontworpen om de slijtage van uw batterij te verminderen en de levensduur ervan te verlengen door de tijd dat uw AirPods Pro en AirPods (3e generatie) volledig opgeladen zijn, te verkorten. AirPods Pro, AirPods (3e generatie) en uw iPhone, iPad of iPod touch leren van uw dagelijkse oplaadroutine en wachten met het opladen van uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie) naar meer dan 80% tot net voordat u ze nodig hebt.

Geoptimaliseerd opladen van de batterij voor AirPods Pro en AirPods (3e generatie) vereist een iPhone, iPod touch of iPad en is standaard ingeschakeld wanneer u uw apparaat instelt of nadat u het hebt bijgewerkt naar iOS of iPadOS 15 of hoger.  Om de functie uit te schakelen, opent u de AirPods-case en gaat u op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'. Tik op de knop 'Meer info'  naast uw AirPods Pro of AirPods (3e generatie) in de lijst met apparaten. Schakel 'Geoptimaliseerd opladen van de batterij' uit.

1. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2022 met prototypen van de AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een prototype van de iPhone 14 Pro Max en software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  2. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2022 met prototypen van de AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een prototype van de iPhone 14 Pro Max en software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals mobiel werd gebeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  3. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2022 met prototypen van de AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een prototype van de iPhone 14 Pro Max en software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij gebruik van ruimtelijke audio en hoofdtracking bedroeg de luistertijd tot 5,5 uur. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  4. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2022 met prototypen van de AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een prototype van de iPhone 14 Pro Max en software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  5. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2022 met prototypen van de AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een prototype van de iPhone 14 Pro Max en software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn AirPods Pro gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  6. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2022 met prototypen van de AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een prototype van de iPhone 14 Pro Max en software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn AirPods Pro gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd mobiel gebeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  7. Tests uitgevoerd door Apple in september 2021 met prototypen van de AirPods (3e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256-Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  8. Tests uitgevoerd door Apple in september 2021 met prototypen van de AirPods (3e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met het afspelen van gespreksaudio. De volledig lege batterijen van de AirPods werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals mobiel werd gebeld totdat de eerste AirPod stopte met het afspelen van gespreksaudio. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  9. Tests uitgevoerd door Apple in september 2021 met prototypen van de AirPods (3e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256-Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Bij gebruik van ruimtelijke audio en hoofdtracking bedroeg de luistertijd tot 5 uur. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  10. Tests uitgevoerd door Apple in september 2021 met prototypen van de AirPods (3e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  11. Tests uitgevoerd door Apple in september 2021 met prototypen van de AirPods (3e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256-Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn AirPods  gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste AirPod  stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  12. Tests uitgevoerd door Apple in september 2021 met prototypen van de AirPods (3e generatie) met MagSafe-oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn AirPods  gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd mobiel gebeld totdat de eerste AirPod  stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  13. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van de AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  14. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van de AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals mobiel werd gebeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  15. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van de AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Wanneer actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus waren uitgeschakeld, was de luistertijd maximaal 5 uur. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  16. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van de AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  17. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van de AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn AirPods Pro gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  18. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van de AirPods Pro met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn AirPods Pro gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd mobiel gebeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  19. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van de AirPods (2e generatie), oplaadcase en draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone XS Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  20. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van de AirPods (2e generatie), oplaadcase en draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone XS Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met het afspelen van gespreksaudio. De volledig lege batterijen van de AirPods werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals mobiel werd gebeld totdat de eerste AirPod stopte met het afspelen van gespreksaudio. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods als de oplaadcase helemaal leeg waren. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  21. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van de AirPods (2e generatie), oplaadcase en draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone XS Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  22. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van de AirPods (2e generatie), oplaadcase en draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone XS Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd mobiel gebeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  23. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van de AirPods (2e generatie), oplaadcase en draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone XS Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%. Om het laadproces van 15 minuten te testen, zijn AirPods gebruikt waarvan de volledig lege batterij 15 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste AirPod stopte met afspelen. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.
  24. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van de AirPods (2e generatie), oplaadcase en draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone XS Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Om het laadproces van 15 minuten te testen, zijn AirPods gebruikt waarvan de volledig lege batterij 15 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd mobiel gebeld totdat de eerste AirPod stopte met het afspelen van gespreksaudio. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en vele andere factoren.