Als u een fout ziet in de Finder of iTunes op een computer

Wanneer u iTunes op een Mac of pc, of de Finder op macOS Catalina gebruikt om bestanden tussen apparaten te synchroniseren, kan het voorkomen dat u een foutcode of waarschuwingsbericht ziet. U kunt de meeste fouten oplossen met deze stappen.

De stappen in het bericht raadplegen

Bij sommige foutcodes en waarschuwingsberichten staat een knop voor meer informatie. Klik daarop en lees wat u eerst moet doen.

De computer of iTunes bijwerken

Installeer updates voor de Mac. Als u macOS Mojave of lager of een Windows-pc gebruikt, download dan de nieuwste versie van iTunes voor uw computer of download updates van Microsoft

De instellingen en de beveiligingssoftware controleren

U moet misschien uw instellingen wijzigen of uw beveiligingssoftware bijwerken (zoals antivirus-, firewall- of malwareblokkeersoftware) als die voor problemen zorgt.

Herstarten

Schakel de computer uit en daarna weer in. Als u het bericht krijgt wanneer u uw iPhone, iPad of iPod touch aansluit, herstart u zowel uw apparaat als uw computer.

Als u de foutcode of het waarschuwingsbericht nog steeds ziet

U kunt de foutcode of het waarschuwingsbericht opzoeken om te lezen wat u moet doen. U kunt ook contact met ons opnemen.