Als het beeld van een iPhone, iPad of iPod touch niet draait

Lees wat u moet doen als het beeld van uw iOS-apparaat niet draait.

1. Zorg ervoor dat het staanderichtingsslot is uitgeschakeld. Open het bedieningspaneel om dit te controleren. Als u  ziet, tikt u erop om het staanderichtingsslot uit te schakelen.
  2. Start de iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op.
  3. Probeer een andere app, zoals Safari of Notities. Sommige apps of schermen ondersteunen alleen de staande of liggende stand.

Als het beeld nog steeds niet draait, neemt u contact op met Apple Support om service aan te vragen voor uw:

Meer informatie

• Als u een iPhone Plus hebt en wilt dat het beginscherm kan draaien, gaat u naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en stelt u 'Weergavezoom' in op 'Standaard'.
  • Als u een iPad met zijschakelaar hebt, kunt u de zijschakelaar instellen als rotatievergrendeling of als geluidsschakelaar. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen'. Selecteer onder 'Functie zijschakelaar' de gewenste optie. Lees hoe u uw iPad-model identificeert.