De iPod geforceerd herstarten

Probeer je iPod geforceerd te herstarten als deze niet reageert.

De iPod touch geforceerd herstarten

Volg de instructies voor je model:

iPod touch (7e generatie)

Houd de bovenste knop en de volume-omlaagknop minstens tien seconden ingedrukt tot je het Apple logo ziet.

Een iPod touch (6e generatie) en ouder geforceerd herstarten

Houd de bovenste knop en de thuisknop minstens tien seconden ingedrukt tot je het Apple logo ziet.

Meer hulp nodig?

De iPod nano geforceerd herstarten

Volg de instructies voor je model:

iPod nano (7e generatie)

Houd de sluimerknop en de thuisknop tegelijk ingedrukt totdat het scherm wordt uitgeschakeld. Wacht een paar seconden totdat het apparaat opnieuw wordt opgestart. Nog steeds hulp nodig? Sluit de iPod op de netvoeding aan en probeer het opnieuw.

iPod nano (6e generatie)

Houd de sluimerknop en de volume-omlaagknop minstens acht seconden tegelijk ingedrukt, of totdat je het Apple logo ziet. Nog steeds hulp nodig? Sluit de iPod op de netvoeding aan en probeer het opnieuw.

iPod nano (5e generatie) en ouder

Zet de vergrendelknop stevig vast in de ontgrendelde positie. Houd vervolgens de menuknop en de selectieknop acht seconden ingedrukt, of totdat je het Apple logo ziet.

Meer hulp nodig?

De iPod shuffle geforceerd herstarten

Lees hoe je de iPod shuffle geforceerd herstart of hoe je het apparaat oplaadt. Ontdek welk model je hebt.

De iPod classic geforceerd herstarten

1. Zet de vergrendelknop stevig vast in de ontgrendelde positie.

2. Houd de menuknop en de selectieknop acht seconden ingedrukt, of totdat je het Apple logo ziet.

Nog steeds hulp nodig?

• Plaats de iPod op een bureau of tafel en probeer het opnieuw. Deze keer druk je de selectieknop in zonder het Click Wheel aan te raken. Ook druk je tijdens het indrukken van de menuknop niet in het midden maar op de buitenkant van het Click Wheel.

• Je kunt ook lezen hoe je de iPod classic oplaadt.

• Weet je niet zeker welk model je hebt?