Foto's en iCloud-fotobibliotheek op meerdere Macs gebruiken

Foto's werkt met iCloud-fotobibliotheek zodat u alle foto’s en video’s op al uw Macs kunt openen.

Met iCloud-fotobibliotheek kunt u uw foto's en video's niet alleen op meerdere Macs openen maar ook op iPhone, iPad, iPod touch en iCloud.com.

Log gewoon met dezelfde Apple ID in bij iCloud op alle apparaten. U kunt iCloud-fotobibliotheek openen in 'Foto's' > 'Voorkeuren' of vanaf het paneel 'iCloud' in 'Systeemvoorkeuren'.

Nadat u bent ingelogd, verschijnen deze items in de Foto's-app op al uw Macs:

• Alle originele foto's en video's
  • Alle mappen en albums
  • Slimme albums
  • Namen en gezichten in het album 'Personen'
  • Trefwoorden
  • Aandenkens
  • Geselecteerde hoofdfoto's

Deze items zijn alleen beschikbaar op de Mac waar u deze hebt aangemaakt:

• Boeken, kaarten en kalenders
  • Diavoorstellingen
  • Sneltoetsen van trefwoorden
  • Ongebruikte trefwoorden
  • Laatst geïmporteerd album (dit album bevat de foto's die u het laatst op een specifieke Mac hebt geïmporteerd)

De foto's en video's moeten in de Foto's-bibliotheek bewaard zijn om ze via iCloud-fotobibliotheek te kunnen openen.