Uw Apple TV in de sluimerstand zetten

Aangezien de Apple TV geen aan/uit-knop heeft, kunt u het apparaat niet uitzetten. U kunt de Apple TV wel in de sluimerstand zetten.

De sluimerstand van een Apple TV in- of uitschakelen

Na een periode van inactiviteit gaat een Apple TV automatisch in de sluimerstand. U kunt de Apple TV ook met de afstandsbediening of via het menu in de sluimerstand zetten:

• Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie): op de Siri Remote of Apple TV Remote* houdt u de thuisknop vijf seconden ingedrukt en selecteert u 'Sluimer'. Of selecteer 'Sluimer nu' in 'Instellingen'.
  • Apple TV (3e generatie en lager): op de Apple Remote (aluminium of wit) houdt u de afspeel-/pauzeknop vijf seconden ingedrukt. Of selecteer 'Sluimer nu' in 'Instellingen'.

U kunt de Apple TV uit de sluimerstand halen door op een willekeurige knop op de afstandsbediening te drukken of op het Touch-oppervlak te klikken.

Wijzigen wanneer een Apple TV in de sluimerstand moet gaan

Als de Apple TV een tijdje niet actief is, gaat deze automatisch in de sluimerstand. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Sluimer na' om te wijzigen wanneer de Apple TV in de sluimerstand moet gaan.

* Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie) worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen zolang de Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie) in een taal en land of regio met ondersteuning voor Siri is geconfigureerd.