Een verloren of gestolen Apple-product melden

Lees wat u kunt doen als een iPhone, iPad, iPod touch of Mac verloren is geraakt of is gestolen.

Wanneer u een Apple-product verliest of vindt, neemt u contact op met uw lokale wetshandhaving om het te melden.

U kunt stappen ondernemen om uw verloren of gestolen iPhone, iPad, iPod touch of Mac te vinden als u de apps Zoek mijn Mac en Zoek mijn iPhone hebt ingeschakeld. U kunt met de Zoek mijn-apps de verliesmodus activeren op uw zoekgeraakte apparaten, de locatie zien of alle gegevens wissen. U kunt alleen met de apps van Zoek mijn iPhone en Zoek mijn Mac een apparaat zoeken, volgen of anderszins markeren: Apple biedt geen andere service aan.

Lees hoe u de serienummers van Apple-producten kunt vinden.

Laatst gewijzigd op: