Een verloren of gestolen Apple product melden

Lees wat u kunt doen als een iPhone, iPad, iPod touch of Mac verloren is geraakt of is gestolen.

U kunt stappen ondernemen om uw verloren of gestolen iPhone, iPad, iPod touch of Mac te vinden als u de apps Zoek mijn Mac en Zoek mijn iPhone hebt ingeschakeld. U kunt met de Zoek mijn-apps de verliesmodus activeren op uw zoekgeraakte apparaten, de locatie zien of alle gegevens wissen. U kunt alleen met de apps van Zoek mijn iPhone en Zoek mijn Mac een apparaat zoeken, volgen of anderszins markeren: Apple biedt geen andere service aan.

Mogelijk wordt uw Apple product gedekt onder het abonnement van uw mobiele aanbieder. Zorg dat u uw verloren of gestolen apparaat rapporteert aan uw mobiele aanbieder, zodat deze uw account kan uitschakelen om ongewenste telefoongesprekken, sms-berichten en datagebruik te voorkomen. Neem ook contact op met de politie bij u in de buurt om een verloren of gestolen Apple apparaat te rapporteren.

Lees hoe u de serienummers van Apple producten kunt vinden.

Laatst gewijzigd op: