Een verloren of gestolen Apple product melden

Lees wat u kunt doen als uw iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch of Mac zoekraakt of gestolen is.

U kunt stappen ondernemen om uw zoekgeraakte of gestolen iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch of Mac terug te vinden als u 'Zoek mijn iPhone' of 'Zoek mijn Mac' hebt ingeschakeld. U kunt met de 'Zoek mijn ...'-apps de verliesmodus activeren op uw zoekgeraakte apparaten, de locatie zien of alle gegevens wissen. U kunt een apparaat alleen zoeken, volgen of anderszins markeren met behulp van de apps 'Zoek mijn iPhone' en 'Zoek mijn Mac'; Apple biedt hiervoor geen andere voorzieningen aan.

Mogelijk wordt uw Apple product gedekt onder het abonnement van uw mobiele aanbieder. Zorg dat u uw verloren of gestolen apparaat rapporteert aan uw mobiele aanbieder, zodat deze uw account kan uitschakelen om ongewenste telefoongesprekken, sms-berichten en datagebruik te voorkomen. Neem ook contact op met de politie bij u in de buurt om een verloren of gestolen Apple apparaat te rapporteren.

Lees hoe u de serienummers van Apple producten kunt vinden.