Als Safari een blanco pagina weergeeft of wordt gestopt op een iPhone, iPad of iPod touch

Volg deze stappen als u een website of webpagina niet kunt laden of Safari onverwacht wordt gestopt.

Maak verbinding met een ander netwerk

Probeer een website zoals www.apple.com/nl te laden met mobiele data. Als u geen mobiele data hebt, probeert u verbinding te maken met een ander wifinetwerk en vervolgens probeert u de website te laden.

Start het apparaat opnieuw op

Wis websitedata

U kunt af en toe websitedata wissen om de prestaties van Safari te verbeteren. Volg deze stappen als u nog steeds hulp nodig hebt:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Safari'.
  2. Tik op 'Wis geschiedenis en websitedata'.
  3. Tik ter bevestiging op 'Wis geschiedenis en data'.

Meer hulp

Als het probleem aanhoudt maar alleen bij een bepaalde website of webpagina, kunt u voor hulp contact opnemen met de websiteontwikkelaar.