Als Safari een blanco pagina weergeeft of wordt gestopt op een iPhone, iPad of iPod touch

Volg deze stappen als u een website of webpagina niet kunt laden of Safari onverwacht wordt gestopt.

Maak verbinding met een ander netwerk

Probeer een website zoals www.apple.com/nl te laden met mobiele data. Als u geen mobiele data hebt, probeert u verbinding te maken met een ander wifinetwerk en vervolgens probeert u de website te laden.

Wis websitedata

U kunt af en toe websitedata wissen om de prestaties van Safari te verbeteren. Volg deze stappen als u nog steeds hulp nodig hebt:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Safari'.
  2. Tik op 'Wis geschiedenis en websitedata'.
  3. Tik op ter bevestiging op 'Wis geschiedenis en websitedata'.

Meer hulp

Als het probleem aanhoudt maar alleen bij een bepaalde website of webpagina, kunt u voor hulp contact opnemen met de websiteontwikkelaar.