Toegang tot iCloud via de website

Als u geen iPhone, iPad, iPod touch of Mac hebt, kunt u toch gebruikmaken van iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Contacten en Notities, rechtstreeks op iCloud.com.

Wat is toegang tot iCloud via de website?

Met toegang tot iCloud via de website kunt u delen en samenwerken met anderen in realtime aan documenten, spreadsheets en presentaties, zelfs als deze anderen niet beschikken over een Apple apparaat. Hiermee hebt u toegang tot iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Contacten en Notities voor iCloud en 1 GB gratis opslag voor notities en documenten die u maakt. Dat betekent dat u iedereen kunt uitnodigen om een bestand te delen. Ze kunnen dan hun website-account gebruiken om het bestand te openen en te bewerken, zonder iCloud te verlaten.

Meer informatie over iWork voor iCloud.

Hoe begin ik?

Ga naar iCloud.com en log in met uw Apple ID. Als u al eerder gebruik hebt gemaakt van de iTunes Store, iCloud of een andere Apple voorziening, hebt u mogelijk al een Apple ID. U kunt uw Apple ID achterhalen als u die vergeten bent.

Als u geen Apple ID hebt, kunt u er een aanmaken:

1. Ga naar iCloud.com
  2. Klik op 'Maak Apple ID aan'.
  3. Vul de vereiste accountgegevens in, inclusief uw e-mailadres, een sterk wachtwoord en beveiligingsvragen.
  4. Bevestig uw e-mailadres door de zescijferige code in te vullen die we u sturen.
  5. Accepteer de servicevoorwaarden van iCloud.

Nadat u uw account hebt gemaakt, wordt u automatisch ingelogd.

Welke browsers worden ondersteund?

iCloud.com ondersteunt recente versies van Safari, Firefox, Chrome, Edge en Internet Explorer. Meer informatie over de systeemvereisten voor iCloud.

Kan ik mijn iCloud-opslag upgraden?

Accounts met alleen toegang tot iCloud via de website zijn beperkt tot 1 GB opslag. U hebt een iPhone, iPad, iPod touch of Mac nodig om alle functies van iCloud te gebruiken en uw opslag te upgraden.

Hoe kan ik alle functies van iCloud gebruiken?

Als u een iOS-apparaat of een Mac hebt, kunt u alle functies van iCloud gebruiken. U kunt dan inloggen bij iCloud via 'Instellingen' op uw iOS-apparaat of 'Systeemvoorkeuren' op uw Mac. U krijgt onmiddellijk toegang tot alle functies van iCloud en 5 GB gratis opslag. U kunt ook aanvullende opslagabonnementen aanschaffen vanaf uw apparaat.

Wat is een Apple ID?

Uw Apple ID is de persoonlijke account die u gebruikt voor al uw Apple producten en voorzieningen. Deze bevat het e-mailadres en wachtwoord waarmee u inlogt en de contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die u bij Apple gebruikt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.