Als u dubbele activiteiten in uw iCloud-agenda hebt

Als u na de configuratie van iCloud-agenda dubbele agenda's of activiteiten ziet op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc, volgt u deze stappen.

Agenda's verbergen en weer zichtbaar maken op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac

Agenda's verbergen en weer zichtbaar maken in de Agenda-app op uw iPhone, iPad of iPod touch:

1. Tik op 'Agenda's'.
  2. Schakel het aankruisvak van de agenda in de lijst 'Agenda' in of uit om de activiteiten in een agenda weer te geven of te verbergen.

Agenda's verbergen en zichtbaar maken in de Agenda-app op uw Mac:

1. Selecteer 'Weergave' > 'Toon agendalijst'.
  2. Schakel het aankruisvak van de agenda in de lijst 'Agenda' in of uit om de activiteiten in een agenda weer te geven of te verbergen. Om activiteiten in alle agenda's weer te geven of te verbergen, drukt u op de Command-toets terwijl u het aankruisvak van een agenda in- of uitschakelt.

De kalender met feestdagen en verjaardagen verbergen en weer zichtbaar maken

Feestdagen en verjaardagen verbergen en weer zichtbaar maken in de Agenda-app op uw iPhone, iPad of iPod touch:

1. Tik op 'Feestdagen en verjaardagen' om nationale feestdagen en verjaardagen uit Contacten op te nemen bij uw activiteiten.
  2. Selecteer of deselecteer 'Toon feestdagen' of 'Toon verjaardagskalender'.

Feestdagen en verjaardagen verbergen en weer zichtbaar maken in de Agenda-app op uw Mac:

1. Selecteer 'Agenda' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Algemeen'.
  2. Selecteer of deselecteer 'Toon verjaardagskalender'.

Als u meerdere verjaardagen voor een contactpersoon op uw iPhone, iPad of iPod touch ziet, controleer dan of u meer dan één contactpersoonkaart hebt voor die specifieke persoon. Open de Contacten-app, tik bovenin op het zoekveld en voer de naam van de contactpersoon in. Als er meerdere resultaten zijn voor dezelfde contactpersoon, tikt u op de contactpersoon en vervolgens op 'Wijzig' om de contactgegevens te beheren, te verwijderen of samen te voegen.

Lokale agenda's verwijderen op uw Mac- of Windows-pc

Om lokale agenda's op uw Mac te verwijderen:

1. Maak een kopie van de gegevens in de iCloud-agenda.
  2. Klik in het gedeelte 'Op mijn Mac' op de agenda die u wilt verwijderen.
  3. U kunt de agenda op twee manieren verwijderen:
    • Kies 'Wijzig' > 'Verwijder'.
    • Klik met de rechtermuisknop en selecteer 'Verwijderen'.

Om lokale agenda's te verwijderen op uw pc:

1. Maak een kopie van de gegevens in de iCloud-agenda.
  2. Klik in 'Mijn agenda's' op de pc rechts op de agenda die u wilt verwijderen en kies 'Verwijder agenda'. U kunt de standaardagenda in Outlook niet verwijderen. Andere agenda's kunt u wel verwijderen, als u daartoe bevoegd bent.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.