Spamagenda's en -activiteiten verwijderen op een iPhone

Als je ongewenste agenda-uitnodigingen of activiteitmeldingen ontvangt, heb je je mogelijk per ongeluk geabonneerd op een spamagenda. Je kunt de activiteiten verwijderen door het agenda-abonnement te verwijderen.

Agendaspam verwijderen op een iPhone met iOS 14.6 of nieuwer

1. Open de Agenda-app.

2. Tik op de ongewenste agenda-activiteit.

3. Tik op 'Zeg abonnement op deze agenda op' onderaan het scherm.

4. Tik op 'Meld me af' om te bevestigen.

Agendaspam verwijderen op een iPhone met oudere versies van iOS

1. Open de app Agenda.

2. Tik onderaan het scherm op ‘Agenda's’.

3. Zoek een agenda die je niet herkent. Tik op de knop 'Meer info'No alt supplied for Image naast die agenda en scrol omlaag en tik op 'Verwijder agenda'.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, verwijder je het agenda-abonnement in Instellingen:

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op 'Agenda' > 'Accounts'. Als je iOS 13 gebruikt, tik je in plaats daarvan op 'Wachtwoorden en accounts' > 'Accounts'.

3. Tik op ‘Agenda's met abonnement’.

4. Zoek een agenda die je niet herkent. Tik erop en tik vervolgens op ‘Verwijder account’.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.