Een Bluetooth-accessoire van andere fabrikanten met uw iPhone, iPad of iPod touch koppelen

Lees hoe u een iOS-apparaat koppelt met Bluetooth-accessoires zodat u muziek en video's kunt streamen, kunt bellen en meer.

Het apparaat koppelen met een Bluetooth-accessoire

1. Ga op een iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en schakel Bluetooth in. Verlaat dit scherm niet totdat u de stappen voor het koppelen van het accessoire hebt doorlopen.
  2. Zet het accessoire in de detecteerbare modus (de stand waarin het zichtbaar is voor andere apparaten) en wacht tot het op uw iOS-apparaat wordt weergegeven. Als het niet zichtbaar wordt of als u niet weet hoe u het accessoire detecteerbaar moet maken, raadpleegt u de instructies bij het accessoire of neemt u contact op met de fabrikant.
  3. Tik om uw accessoire te koppelen op de naam van het accessoire wanneer deze op het scherm verschijnt. U moet mogelijk een pin- of toegangscode invoeren. Als u niet zeker weet wat uw pin- of toegangscode is, raadpleegt u de documentatie van het accessoire.

Nadat u uw accessoire heeft gekoppeld, kunt u dat met uw iOS-apparaat gebruiken. Om meerdere Bluetooth-accessoires te koppelen, herhaalt u de stappen in dit gedeelte. U kunt ook leren hoe u tussen audiobronnen voor uw apparaat kunt schakelen.

Een Bluetooth-accessoire loskoppelen

Als u een Bluetooth-accessoire wilt loskoppelen, tikt u op 'Instellingen' > 'Bluetooth', zoekt u het apparaat dat u wilt loskoppelen en tikt u achtereenvolgens op   en op 'Vergeet dit apparaat'.

Als u op 'Vergeet dit apparaat' tikt op de iPhone, iPad of iPod touch, wordt dit accessoire verwijderd uit de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten. Als u het Bluetooth-accessoire opnieuw wilt toevoegen aan het apparaat, plaatst u het opnieuw in detecteerbare modus en herhaalt u bovenstaande stappen om het opnieuw te koppelen.

Een Bluetooth-accessoire ontkoppelen

Veeg naar links over het bedieningspaneel om de kaart 'Huidige' te zien en tik op . Tik vervolgens op het Bluetooth-accessoire waarmee u verbinding wilt maken.

Als u een Bluetooth-accessoire niet kunt koppelen

Lees wat u moet doen als u uw Bluetooth-accessoire nog steeds niet met uw apparaat kunt koppelen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.