Als een Bluetooth-accessoire niet kan worden verbonden met een iPhone of iPad

Lees hier wat je moet doen als je Bluetooth-accessoire niet kan worden gekoppeld of verbonden met een iOS- of iPadOS-apparaat.

Probeer eerst deze stappen

Hulp bij het koppelen van een Bluetooth-accessoire, zoals een draadloos toetsenbord, aan een iOS- of iPadOS-apparaat:

1. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire en het iOS- of iPadOS-apparaat zich dicht bij elkaar bevinden.

2. Schakel je Bluetooth-accessoire uit en weer in.

3. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire is ingeschakeld en volledig is opgeladen of aangesloten op stroom. Als het accessoire batterijen gebruikt, controleer je of deze moeten worden vervangen.

4. Als er een app is die je gebruikt met het Bluetooth-accessoire, ga je op je iOS- of iPadOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Privacy en beveiliging' > 'Bluetooth' en zorg je ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld voor de app.

Als je een Bluetooth-accessoire nog steeds niet kunt koppelen of verbinden

• Als je het Bluetooth-accessoire eerder had verbonden met je iOS- of iPadOS-apparaat:

1. Koppel het accessoire los.

2. Zet het terug in de detecteerbare modus.

3. Probeer het opnieuw te koppelen en verbinden.

• Als je het accessoire kunt koppelen met andere apparaten maar niet met je iOS- of iPadOS-apparaat:

1. Koppel het accessoire los van de andere apparaten.

2. Probeer het opnieuw met je iOS- of iPadOS-apparaat te koppelen.

• Neem contact op met de fabrikant van het accessoire om na te gaan of het accessoire compatibel is met je iOS- of iPadOS-apparaat.

• Als een of meer van deze problemen blijven optreden, neem je contact op met Apple Support:

• Je kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs.

• Je kunt geen Bluetooth-accessoires verbinden met je apparaat.

• De fabrikant van het accessoire heeft bevestigd dat het accessoire naar behoren werkt.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.