Als voor het terugzetten van een iTunes- of iCloud-reservekopie een nieuwere iOS-versie vereist is

Volg deze stappen als u een iCloud- of iTunes-reservekopie niet kunt terugzetten omdat u naar een nieuwere iOS-versie moet bijwerken.

Wanneer u een reservekopie probeert te kiezen, kan een bericht verschijnen waarin wordt gemeld dat de iCloud-reservekopie een iOS-update vereist of dat de iTunes-reservekopie niet kan worden teruggezet omdat de software te oud is. Volg deze stappen.

Het apparaat configureren, bijwerken en wissen

1. Tik op de iPhone in iTunes of in het configuratiescherm op Configureer als nieuw en niet op Zet terug vanaf reservekopie. Als u al op Zet terug vanaf reservekopie hebt getikt, tikt u op Terug om naar het configuratiescherm terug te gaan.
  2. Voer de resterende stappen uit. Voorlopig kunt u de stappen voor de Apple ID, Touch ID en toegangscode overslaan.
  3. Werk het apparaat bij naar de nieuwste iOS-versie wanneer de configuratie is voltooid.
  4. Wacht tot de update is voltooid en het apparaat opnieuw is opgestart.
  5. Wis het iOS-apparaat: tik op Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen. Nadat het apparaat is gewist, wordt het opnieuw opgestart en ziet u het scherm Hallo in de configuratie-assistent.

Nu kunt u het apparaat opnieuw configureren en de reservekopie kiezen die u wilt terugzetten.

Meer informatie

Laatst gewijzigd op: