Als u het scherm 'Verbind met iTunes' op een iPhone, iPad of iPod touch ziet

Lees hier wat u moet doen als u het scherm 'Verbind met iTunes' op een iPhone, iPad of iPod touch ziet.

scherm 'Verbind met iTunes'

Start het apparaat opnieuw op

Als u het scherm 'Verbind met iTunes' ziet, herstart u het apparaat:

• Op een iPhone X of nieuwer of een iPhone 8 of nieuwer: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
  • Op een iPhone 7 of iPhone 7 Plus: houd de zijknop en volume-omlaagknop ten minste tien seconden ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  • Op een iPhone 6s en ouder, iPad of iPod touch: houd de thuisknop en de sluimerknop (of de zijknop) ten minste tien seconden tegelijk ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

iOS opnieuw installeren

Als het scherm 'Verbind met iTunes' na de herstart nog steeds verschijnt, moet u iOS opnieuw installeren:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes gebruikt.
  2. Sluit het apparaat aan op de computer met de kabel die bij het apparaat is meegeleverd. U ziet het bericht: 'Er doet zich een probleem voor met iPhone [apparaatnaam] waardoor deze moet worden bijgewerkt of hersteld'.
  3. Klik op 'Werk bij' (niet op 'Zet terug') om iOS opnieuw te installeren en uw persoonlijke gegevens te behouden.

Meer hulp