De beschikbaarheid van iCloud-sleutelhanger per land en regio

Kijk of iCloud-sleutelhanger in uw land kan worden ingesteld via sms. Als uw land of regio er niet bij staat, leest u hier hoe u iCloud-sleutelhanger instelt zonder een telefoonnummer waarmee sms-berichten kunnen worden ontvangen.

Landen en regio's waar sms wordt ondersteund voor iCloud-sleutelhanger

• Albanië
  • Algerije
  • Armenië
  • Angola
  • Anguilla
  • Antigua en Barbuda
  • Argentinië
  • Australië
  • Oostenrijk
  • Bahama's
  • Bahrein
  • Barbados
  • België
  • Bolivia
  • Botswana
  • Brazilië
  • Britse Maagdeneilanden
  • Bulgarije
  • Kameroen
  • Canada
  • Caymaneilanden
  • Centraal-Afrikaanse Republiek
  • Tsjaad
  • Chili
  • China
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatië
  • Cyprus
  • Tsjechische Republiek
  • Denemarken
  • Dominica
  • Dominicaanse Republiek
  • Ecuador
  • Egypte
  • El Salvador
  • Estland
  • Fiji
  • Finland
  • Frankrijk
  • Gambia
  • Duitsland
  • Ghana
  • Griekenland
  • Grenada
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinee
  • Guinee-Bissau
  • Guyana
  • Honduras
  • Hongkong
  • Hongarije
  • IJsland
  • India
  • Indonesië
  • Ierland
  • Israël
  • Italië
  • Ivoorkust
  • Jamaica
  • Japan
  • Jordanië
  • Kazachstan
  • Kenia
  • Koeweit
  • Laos
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Macau
  • Macedonië
  • Madagaskar
  • Maleisië
  • Mali
  • Malta
  • Martinique
  • Mauritius
  • Mexico
  • Moldavië
  • Montserrat
  • Marokko
  • Namibië
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Niger
  • Nigeria
  • Noorwegen
  • Nicaragua
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippijnen
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Réunion
  • Republiek Congo
  • Roemenië
  • Rusland
  • Sao Tomé en Principe
  • Saoedi-Arabië
  • Senegal
  • Seychellen
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Slowakije
  • Slovenië
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Sri Lanka
  • Suriname
  • Swaziland
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Saint Kitts
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent en de Grenadines
  • Taiwan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Trinidad en Tobago
  • Tunesië
  • Turkije
  • Turks- en Caicoseilanden
  • Oeganda
  • Oekraïne
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Uruguay
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Jemen
  • Zimbabwe

iCloud-sleutelhanger instellen zonder een telefoonnummer waarop sms-berichten kunnen worden ontvangen

Als uw land of regio hierboven niet wordt vermeld, kan in uw land of regio iCloud-sleutelhanger niet via sms worden ingesteld. U kunt iCloud-sleutelhanger toch gebruiken door deze stappen te volgen:

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga naar Instellingen > [uw naam] > 'iCloud' en tik op 'Sleutelhanger'. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'iCloud' en tikt u op 'Sleutelhanger'.
  2. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in.
  3. Tik op 'Maak andere code aan' wanneer u wordt gevraagd of u de toegangscode van het apparaat wilt instellen als iCloud-beveiligingscode.
  4. Tik op 'Geavanceerde opties' en kies een van deze opties:
    • Vraag willekeurige beveiligingscode op.
    • Maak geen beveiligingscode aan. Als u geen iCloud-beveiligingscode aanmaakt, wordt de iCloud-sleutelhanger alleen lokaal op het apparaat bewaard en niet op de servers van Apple, en wordt deze alleen op de goedgekeurde apparaten bijgewerkt.
  5. Volg de instructies op het scherm om de configuratie van iCloud-sleutelhanger te voltooien.

Op uw Mac met OS X Mavericks v10.9 of hoger

1. Ga naar het Apple-menu() > 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik op 'iCloud' en selecteer vervolgens 'Sleutelhanger'.
  3. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in.
  4. Klik op 'Geavanceerd' en kies één van deze twee opties:
    • Vraag willekeurige beveiligingscode op.
    • Maak geen beveiligingscode aan. Als u geen iCloud-beveiligingscode aanmaakt, wordt de iCloud-sleutelhanger alleen lokaal op de Mac bewaard en niet op de servers van Apple, en wordt deze alleen op de goedgekeurde apparaten bijgewerkt.
  5. Volg de instructies op het scherm om de configuratie van iCloud-sleutelhanger te voltooien.