Uw Apple ID wijzigen

Volg de onderstaande stappen om het e-mailadres te wijzigen dat u als uw Apple ID gebruikt.

1. Log uit bij alle Apple voorzieningen en apparaten die gebruikmaken van uw Apple ID.
  2. Log in bij uw Apple ID-accountpagina.
  3. Klik in het gedeelte 'Account' op 'Wijzig'. Klik onder 'Apple ID' op 'Bewerk e-mailadres'. Mogelijk wordt u gevraagd om een of meer van uw beveiligingsvragen te beantwoorden.
  4. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken. Er wordt een verificatiecode naar uw nieuwe e-mailadres gestuurd.
  5. Voer de verificatiecode uit de e-mail in de daarvoor bestemde velden in en gebruik uw bijgewerkte Apple ID. Hebt u de e-mail niet ontvangen?
  6. Log opnieuw in bij alle Apple voorzieningen met uw nieuwe Apple ID.

Nadat u uw Apple ID hebt gewijzigd, moet u uw nieuwe inloggegevens gebruiken voor de Apple voorzieningen die u gebruikt.

Als u uw Apple ID niet kunt wijzigen

U kunt een Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres dat u gebruikt, behalve als dat adres al voor een andere Apple ID wordt gebruikt. Als uw e-mailadres eindigt op @icloud.com, @me.com, of @mac.com, kunt u uw Apple ID mogelijk niet wijzigen. In dat geval wordt 'Bewerk e-mailadres' niet weergegeven op uw accountpagina.

Als u wilt inloggen met een andere Apple ID

Als u de Apple ID die u op uw iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, wilt wijzigen (maar niet het e-mailadres dat u als uw Apple ID gebruikt), volgt u deze stappen om uit te loggen en weer in te loggen met een andere Apple ID.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.