Een Apple ID wijzigen

Volg de onderstaande stappen om het e-mailadres te wijzigen dat u als uw Apple ID gebruikt.

1. Log uit bij iCloud, de iTunes en App Store, FaceTime, Zoek mijn vrienden, Zoek mijn iPhone en iMessage op alle apparaten waarop uw Apple ID wordt gebruikt.
  2. Log in bij uw Apple ID-accountpagina.
  3. Klik in het gedeelte Account op Wijzig > Wijzig e-mailadres.
  4. Voer het e-mailadres in dat u wilt gebruiken als Apple ID. Er wordt een verificatiecode naar uw nieuwe e-mailadres gestuurd.
  5. Voer de verificatiecode van de e-mail in de daarvoor bestemde velden in en gebruik uw bijgewerkte Apple ID. Hebt u de e-mail niet ontvangen?

U kunt een Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres dat u gebruikt, behalve een adres dat al door een andere Apple ID wordt gebruikt. Als uw e-mailadres eindigt op @icloud.com, @me.com of @mac.com, kunt u uw Apple ID niet wijzigen en is Wijzig e-mailadres niet zichtbaar op uw accountpagina.

Meer informatie

Nadat u uw Apple ID hebt gewijzigd, moet u uw nieuwe inloggegevens gebruiken voor alle Apple-voorzieningen die u gebruikt.

Als u de Apple ID die u op uw iPhone, iPad of iPod touch gebruikt, wilt wijzigen (maar niet het e-mailadres dat u als uw Apple ID gebruikt), volgt u deze stappen om uit te loggen en weer in te loggen met een andere Apple ID.

Laatst gewijzigd op: