Een Apple ID wijzigen

Lees hier hoe u het e-mailadres wijzigt dat u als Apple ID gebruikt.

In de meeste gevallen is een Apple ID ook het primaire e-mailadres van een Apple ID-account. U kunt een Apple ID wijzigen in om het even welk e-mailadres dat u gebruikt, behalve een adres dat al door een andere Apple ID wordt gebruikt. Als uw e-mailadres eindigt op @icloud.com, @me.com of @mac.com, is het al een Apple ID.

Gebruik deze stappen om een Apple ID opnieuw in te stellen:

1. Log uit bij iCloud, de iTunes Store, de App Store, FaceTime, Zoek mijn vrienden, Zoek mijn iPhone en iMessage op alle apparaten waarop momenteel de huidige Apple ID voor deze voorzieningen wordt gebruikt.
  2. Ga naar Mijn Apple ID.
  3. Selecteer Beheer uw Apple ID en log in. Bent u het wachtwoord vergeten?
  4. Selecteer Wijzig naast Apple ID en primair e-mailadres.
  5. Voer het e-mailadres in dat u als Apple ID wilt gebruiken en selecteer Bewaar wijzigingen. Apple stuurt een controlemail naar dat adres.
  6. Open de e-mail van Apple en klik vervolgens op Verifieer nu. Hebt u de e-mail niet ontvangen?
  7. Wanneer de pagina Mijn Apple ID wordt geopend, logt u in met het e-mailadres en bijbehorende wachtwoord van de nieuwe Apple ID. Wanneer u een bericht ziet met de melding dat de verificatie is voltooid, kunt u de bijgewerkte Apple ID beginnen gebruiken.
  8. Werk de functies en voorzieningen bij die u met een Apple ID gebruikt zodat ze allemaal de bijgewerkte Apple ID gebruiken.

Als u de Apple ID moet wijzigen waarmee u bent ingelogd op het iOS-apparaat, gebruikt u deze stappen om uit te loggen en opnieuw in te loggen met een andere Apple ID.

Laatst gewijzigd op: