Als je je verificatiemail of e-mail voor opnieuw instellen niet hebt ontvangen

Weet je niet zeker waar deze e-mail naartoe is gestuurd? Hier volgen enkele tips om deze terug te vinden.

Als je bepaalde updates uitvoert voor je Apple ID, sturen we je een mail om de update te voltooien. Je hebt bijvoorbeeld mogelijk je wachtwoord opnieuw ingesteld, je beveiligingsvragen opnieuw ingesteld, of een nieuw e-mailadres toegevoegd aan je account. Als je de e-mail niet kunt vinden nadat we deze hebben verstuurd, kunnen deze stappen helpen.

De e-mail zoeken

We sturen de e-mail via 'Apple', zodat je hier makkelijk op kunt zoeken. Als de e-mail niet in je Postvak IN staat, controleer dan je mappen. Als een spamfilter of e-mailregel de mail heeft verwijderd, kan deze zich in de mappen Spam, Ongewenst, Prullenbak, Verwijderde items of Gearchiveerd bevinden.

Zorg dat je het juiste e-mailaccount controleert

Als je een mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord zoekt, moet je zorgen dat je het Postvak IN van het juiste e-mailadres controleert. Dit is je primaire Apple ID-e-mailadres of een afzonderlijk e-mailadres voor nood of meldingen dat je hebt toegevoegd aan je account.

Als je een verificatiemail zoekt, kun je inloggen bij je Apple ID-accountpagina en alle e-mailadressen bekijken die je hebt opgeslagen, waaronder het ene adres dat je probeert te verifiëren. Als het e-mailadres onjuist is, kun je dit bijwerken en nog een verificatiemail sturen.

De e-mail opnieuw verzenden

Als je een e-mail voor opnieuw instellen nogmaals wilt sturen, herhaal je de stappen om je wachtwoord of beveiligingsvragen opnieuw in te stellen. Vervolgens sturen we een mail naar je primaire Apple ID-e-mailadres of je nood-e-mailadres.

Log in bij je Apple ID-accountpagina om de verificatiemail opnieuw te verzenden. Klik op 'Stuur opnieuw' naast het e-mailadres dat je wilt verifiëren. We sturen vervolgens een e-mail naar dat adres.

Zorg ervoor dat je e-mails ontvangt

Als je geen e-mail ontvangt, moet je mogelijk contact opnemen met je e-mailserviceprovider voor hulp. Lees wat je moet doen als je geen e-mails kunt verzenden of ontvangen op je Mac of als iCloud Mail niet werkt.